Συγκλονιστικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Ατσιποπούλου με την ομάδα μας να φιλοξενεί τον ΟΦ Αρμένων για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ16 ΕΠΣΡ.

Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 16 (γεννημένοι 2003-04 και μικρότεροι) των δύο ομάδων πρόσφεραν όμορφο θέαμα με πάθος και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Η ομάδα μας άνοιξε και έκλεισε το σκορ με δύο γκολ του Ραφαήλ Αποστολάκη, ενώ ενδιάμεσα ο Γιάννης Γερωνυμάκης του ΟΦΑ είχε πετύχει δύο γκολ. Μόλις στο 7’ ο Ρ. Αποστολάκης με ένα εξαιρετικό βολέ έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Ι. Σκουλούδη ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα μας (1-0). Μέσα σε ένα τετράλεπτο, στο 25’ και στο 29’, ο ΟΦΑ με δύο γκολ του Γερωνυμάκη πήρε προβάδισμα με 1-2, με την ομάδα μας να έχει δοκάρι σε όμορφο σουτ του Χαραλαμπάκη στο 32’. Τα παιδιά πίεσαν για την ισοφάριση στο β’ ημίχρονο, παλεύοντας το παιχνίδι μέχρι την τελευταία φάση του και δικαιώθηκαν στις καθυστερήσεις, κερδίζοντας πέναλτι σε κράτημα του Ρ. Αποστολάκη από τον Κ. Σκουλούδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο παθών στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του ΟΦΑ, για το τελικό 2-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ψωφάκης, Σεβαστάκης, Κοντούλας.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 7’ (Σ), 80’+ πεν. Ρ. Αποστολάκης – 25’ (Σ), 29’ (Σ) Γερωνυμάκης.

Ε.Α.Π. (Φώτης Ξενικάκης): Α. Προβιάς, Βερτούδος, Χαραλαμπάκης, Πίσα, Καρδαμίτσης, Ι. Τσαπόκου, Χαροκόπος, Ρ. Αποστολάκης, Γ. Προβιάς, Χριστουλάκης, Σταυριδάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι Σφενδύλης, Αράπι, Φραντζεσκάκης, Μαρακάκης, Φραγκάκος.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Γιάννης Καραβιώτης): Ι. Σκουλούδης, Κατάκης, Νιολάκης, Μαλέτσας, Ράνσοου, Κ. Σκουλούδης, Λ. Τάρε, Καλησπεράκης, Μ. Τάρε, Γερωνυμάκης, Τσατσόκου. Έπαιξαν ακόμη οι Ι. Γεωργαλής, Κλ. Τάρε, Ι. Κολυβάκης, Π. Σταματίου.

Προηγούμενο άρθροΗ Ακαδημία της Ε.Α.Π. στο τουρνουά της ΑΕ Κατσαμπά την Κυριακή
Επόμενο άρθροΕυχάριστη Κυριακή για την Ακαδημία μας στο τουρνουά της ΑΕ Κατσαμπά