Συλλογή πολύτιμων εμπειριών και μια πολύ ευχάριστη Κυριακή πέρασαν δεκάδες μέλη της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ. Η πολυπληθής αποστολή της Ακαδημίας μας βρέθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Ηράκλειο συμμετέχοντας στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Αθλητική Εξόρμηση Κατσαμπά με την υποστήριξη του δήμου Ηρακλείου.

Στο γήπεδο του Καρτερού στο Ηράκλειο, βρέθηκαν 4 ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας και 6 ομάδες συνολικά συμμετέχοντας στο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που ήταν αφιερωμένο στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν περίπου 50 μέλη της Ακαδημίας μας από τις ηλικιακές κατηγορίες Κ6, Κ8, Κ10 και Κ12, συνοδευόμενα από τους προπονητές τους Κώστα Πολύχρονο, Φώτη Ξενικάκη, Δημήτρη Κωστόπουλο, Αντώνη Πατητάρα και Γιώργο Καραμουσλή. Μαζί τους φυσικά ο πρόεδρος της Ε.Α.Π. και υπεύθυνος της Ακαδημίας μας Νίκος Βερνάδος, αλλά και ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρης Δομαζάκης, όπως και αρκετοί γονείς που βρέθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους.

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδρομή, που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να γευτούν τη χαρά του παιχνιδιού, σε διαφορετικό περιβάλλον και γνωρίζοντας παιδιά της ηλικίας τους, αντιμετωπίζοντας τις Ακαδημίες της διοργανώτριας ΑΕ Κατσαμπά, του Ηροδότου και της Μινωικής. Σε όλες τις κατηγορίες κυρίαρχο ρόλο έπαιξε η χαρά του παιχνιδιού, χωρίς να κρατηθεί σκορ, όπως και βαθμολογία, ενώ σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν μετάλλια, με τους διοργανωτές να παραδίδουν αναμνηστική πλακέτα και Κύπελλο και στις 4 διαγωνιζόμενες ομάδες.

Επίσης, στο πλαίσιο του τουρνουά τιμήθηκε για την προσφορά της, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ν. Ηρακλείου, δια του προέδρου του ΔΣ κ. Αϊνατζόπουλου, ενώ συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, μέσω της «Κίτρινης Αποστολής».

ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Α.Π. ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Ε.Α.Π. Κ10: Γιώργος Ανυφαντάκης, Γιώργος Στειακάκης, Κώστας Χατζηδάκης, Βαγγέλης Λαδάκης, Μιχάλης Μυστράκης, Αντώνης Παπαγιαννάκης, Βαγγέλης Παπαγιαννάκης, Γιάννης Παυλάκης, Γιάννης Τζωρτζίνης, Μάρκος Φυρογένης, Μανώλης Αλεβυζάκης, Άγγελος Ποθουλάκης, Γιώργος Κοζορώνης, Γιώργος Καυκαλάς, Νίκος Αποστολάκης.

Ε.Α.Π. Κ12: Κώστας Βογιατζής, Παύλος Γιαννούλης, Γιάννης Ηλιάκης, Λευτέρης Θεοδωρίδης, Κώστας Κλειδής, Μανώλης Κουριδάκης, Μάριος Κυριακάκης, Μάρκος Λιανδρής, Σπύρος Λιβαθηνός, Ντάνιελ Λίτσι, Χαρίλαος Μαρκάκης, Αντώνης Μουλίτσας, Κώστας Παυλάκης, Νίκος Ρομπόλας, Στέλιος Τζουγανάκης, Μιχάλης Πολυμίλης, Νώντας Σωπασουδάκης, Νικήτας Τσέλακ, Γιώργος Τζωρτζινάκης, Μάριος Τίρτια, Μανώλης Χριστδουλάκης, Γιάννης Κοζορώνης, Σπύρος Χαραλαμπάκης.

Ε.Α.Π. Κ6: Μετζάκης, Πολυχρόνης Κουτουλάκης, Παναγιώτης Ζεάκης, Δρυυγιαννάκης.

Ε.Α.Π. Κ8: Αλέξανδρος Κυριακάκης, Άρι Μπουγιάρι Μιχάλης Φραντζεσκάκης, Γιώργος Χατζηδάκης, Νικόλας Χριστοδουλάκης, Χαράλαμπος Βαρδιάμπασης.

Προηγούμενο άρθρο«Ματσάρα» και ισοφάριση στις καθυστερήσεις για την Κ16 της Ε.Α.Π.!
Επόμενο άρθροΜαζί και τη νέα σεζόν με τον κόουτς Φ. Μουρτζανό!