Η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου Φίλιππο Μουρτζανό για τη σεζόν 2019-2020.

Το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Νίκος Βερνάδος συναντήθηκε με τον κ. Φίλιππο Μουρτζανό και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Μετά από την ολοκλήρωση της ανανέωσης της συνεργασίας μας, ο Φίλιππος Μουρτζανός προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ξεχωριστά τον πρόεδρο Νίκο Βερνάδο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι ιδέες και η φιλοσοφία μου είναι ταυτόσημες με την διοίκηση και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να δώσουμε τα χέρια. Μετά από μια δύσκολη και μεταβατική χρονιά θα συνεχίσουμε μαζί, πιστοί στην κοινή φιλοσοφία και στις αξίες μας, ώστε να κάνουμε βήματα μπροστά με την ομάδα μας. Πιάνουμε άμεσα δουλειά για την υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Αρχικός στόχος είναι η διατήρηση ει δυνατόν όλου ή του μεγαλύτερου μέρος του βασικού κορμού της περσινής χρονιάς. Από εκεί και πέρα θα κινηθούμε για την ενίσχυση του ρόστερ με την προσθήκη κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών, αλλά και νεαρών πλαισιώνοντας τα δικά μας παιδιά. Φυσικά βασικό μας μέλημα είναι να διαφυλάξουμε την Ακαδημία μας και να δώσουμε τον απαιτούμενο χώρο για την εξέλιξη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μας».

Το βιογραφικό του Μουρτζανού

Ο Φίλιππος Μουρτζανός γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1985 είναι διπλωματούχος προπονητής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος του διπλώματος προπονητών ποδοσφαίρου UEFA Β’. Στην προπονητική του καριέρα έχει δουλέψει τη σεζόν 2013-14 ως Α’ προπονητής του Ψηλορείτη, ενώ για ενάμισι χρόνο ήταν ο άμεσος συνεργάτης (προπονητής Φυσικής κατάστασης) του Σπύρου Σπυριδάκη σε Ποσειδώνα Γερανίου  (2014-15) και ΟΦ Αρμένων (Ιούλιος 2015-Φλεβάρης 2016). Από το Μάρτη του 2016, όπως και τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 ήταν α’ προπονητής του ΟΦΑ, ώσπου το καλοκαίρι του 2018 και για ολόκληρη τη σεζόν ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδα μας.

Βέβαια, ο Φίλιππος Μουρτζανός ξεκίνησε να δουλεύει σε Ακαδημίες  το 2009, όταν εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας του Αστέρα Ρεθύμνου (2009-10) και εν συνεχεία της ΠΕ Ρεθύμνου (2010-11). Τη σεζόν 2011-12 ακολούθησε η ενασχόληση του με την Ακαδημία της Επισκοπής, το 2014-2015 ήταν Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ποσειδώνα Γερανίου και τη σεζόν 2015-16 δούλεψε στην Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων.

Σαν ποδοσφαιριστής, ο Μουρτζανός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ψηλορείτη μέχρι το 2003 και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε σε ΑΕ Τρικάλων, ΑΟ Τρικάλων, ΑΕ Παραλιθαίοι, Επισκοπή, Αστέρας Ρεθύμνου, ΠΕΡ, Ποσειδώνα Γερανίου, ΟΦ Αρμένων.

Προηγούμενο άρθροΕυχάριστη Κυριακή για την Ακαδημία μας στο τουρνουά της ΑΕ Κατσαμπά
Επόμενο άρθροΗ Ακαδημία μας στο 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του δήμου Ρεθύμνου