Δεν τα κατάφερε στην Επισκοπή η ομάδα μας γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την εκ των πρωτοπόρων, Ασή Γωνιά σε παιχνίδι που διεξήχθη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Το παιχνίδι είχε ως κύριο συστατικό τη δύναμη, με την ομάδα μας να αποκτάει αριθμητικό πλεονέκτημα στο 27’ λόγω αποβολής του Εμ. Κουδνουράκη με απευθείας κόκκινη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στο Μάλτσι. Η ομάδα μας πάλεψε το παιχνίδι, είχε δοκάρι με τον Κόκκαλη (36’) και 3-4 καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά λύγισε στο τελευταίο 20λεπτό, δεχόμενη ένα γκολ από αμυντική αδράνεια στο 70’ και με την εμπειρία των γηπεδούχων να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Στα κέρδη για την ομάδα μας, το ντεμπούτο που έκανε ένα ακόμη παιδί από την Ακαδημία μας, ο 15χρονος Μανώλης Τζουγανάκης, ο οποίος είναι ο 3ος που τιο επιτυγχάνει φέτος, αφού σε προηγούμενα παιχνίδια είχαν ντεμπουτάρει με την ανδρική μας ομάδα οι Αργύρης Προβιάς και Νίκος Σταυριδάκης.

Φάσεις και Γκολ

5’ φάουλ του Γεωργιουδάκη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

6’ σουτ του Ντεμίρι άουτ.

9’ ο Βασιλείου θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ αλλά θα σώσει ο Τριποδιανός, για να ακολουθήσουν τα σουτ των Κουνδουράκη, Γασπαράκη, όπου θα διώξουν οι αμυντικοί μας προτού περάσει η μπάλα την γραμμή.

24’ σουτ Ντεμίρι, η μπάλα θα πάρει ύψος κοντράροντας σε σώμα αμυντικού και θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Τριποδιανού.

27’ αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Εμ. Κουνδουράκης, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Μάλτσι.

36’ ο Κόκκαλης εκτελεί απευθείας φάουλ, ο Αποτάς θα αποκρούσει ασταθώς με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και οι αμυντικοί να απομακρύνουν.

39’ κόρνερ του Παπαδογιαννάκη κεφαλιά του Δελημήτσου, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

41’ ο Μάλτσι βγάζει τετ α τετ τον Κόκκαλη, ο οποίος έκανε κακό κοντρόλ και μπλόκαρε ο Αποτάς.

57’ φάουλ του Μάλτσι, η κεφαλιά του Μαυρή θα φύγει άουτ.

63’ ο Μάλτσι θα βγάλει σε θέση βολής τον Κόκκαλη, αλλά το σουτ του θα αποκρουσθεί από τον Αποτά.

64’ σουτ του Τζαγκαράκη, η μπάλα θα φύγει άουτ.

69’ ο Σπυριδάκης τροφοδοτεί τον Κόκκαλη, το σουτ του οποίου θα φύγει άουτ.

70’ αμυντική αδράνεια της ομάδας μας, θα επωφεληθεί ο Βασιλείου, ο οποίος θα πλασάρει τον Τριποδιανό, ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

79’ σέντρα του Κολοβάκη, ο Σταυράκης από κοντά θα πλασάρει για το 2-0.

89’ ο Λελεδάκης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά θα σώσει ο Αποτάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γ. Σαρής, Κελαϊδής, Ψωφάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 70’ (Σ) Ι. Βασιλείου, 79’ (Σ) Σταυράκης.

ΑΣΙΣΤ: 79’ Κολοβάκης.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 27’ Εμ. Κουνδουράκης (απευθείας).

ΔΟΚΑΡΙΑ: 24’ Ντεμίρι, 39’ Δελημήτσος – 36’ Κόκκαλης.

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ (Χρήστος Βασιλείου): Αποτάς, Κολοβάκης, Δελημήτσος, Κουτσάκης, Κουνδουράκης, Ντεμίρι, Ι. Βασιλείου (90’ Καπετανάκης), Παπαδογιαννάκης, Θ. Γασπαράκης (72’ Κάππος), Λέσι, Φοβάκης (62’ Σταυράκης).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Μαυρής, Κόκκαλης, Μαγαράκης, Γ. Τζαγκαράκης, Μάλτσι, Παπανδρέου, Φ. Ιμπραχίμι (65’ Σπυριδάκης), Λελεδάκης, Μπουλής (25’ λ.τ. Βροντάκης), Γεωργιουδάκης (42’ Εμ. Τζουγανάκης).

Προηγούμενο άρθροΜία ακόμη εκτός έδρας αποστολή με Ασή Γωνιά για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΤην Τετάρτη 10/11 (15.00) στο Γεράνι η ομάδα μας, στην εμβόλιμη 6ης αγωνιστική