Μια ακόμη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση θα δώσει η ομάδα μας σήμερα (11.00) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής με αντίπαλο την Ασή Γωνιά.

Η αναμέτρηση περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου και συνολικά είναι το 3ο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Απέναντι της θα βρει μια εξαιρετική ομάδα, με άκρως έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά το φετινό πρωτάθλημα, όντας μία από τις 3 ομάδες που έχουν το απόλυτο της βαθμολογίας, με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας δεχθεί μόλις 1 γκολ. Οι ποδοσφαιριστές μας έχοντας πάρει τις απαιτούμενες ανάσες τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από τα 3 δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα 6 ημερών, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, παρουσιάζοντας ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, όπου θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για αυτό.

Φυσικά για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός και ο συνεργάτης του Κώστας Πολύχρονος έχουν αρκετά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ρ. Αποστολάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ι. Τσαπόκου, Ι. Ποθουλάκη, αλλά και ο Ι. Τζαγκαράκης ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χαραλαμπάκη.

Το παιχνίδι έχει οριστεί να διευθύνει ο Γιώργος Σαρής, με βοηθούς τους Ψωφάκη, Κελαϊδή και παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλη Γαγάνη.

Προηγούμενο άρθροΈσμιξε ξανά… εκτός γηπέδου η οικογένεια μας (photos)!
Επόμενο άρθροΛύγισε στο φινάλε από την Ασή Γωνιά η ομάδα μας