Πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο θετικό αποτέλεσμα βρέθηκε η ομάδα μας, αλλά λύγισε στο 86’ στην Σοχώρα απέναντι στον εκ των πρωτοπόρων ΑΟΝ Αστέρα (3-2). Όπως και στα παιχνίδια με τους άλλους πρωτοπόρους (ΑΟ Άρη, Τάλως Μελιδονίου, Ασή Γωνιά), έτσι και σήμερα στην Σοχώρα, η ομάδα μας ήταν άκρως ανταγωνιστική, αγγίζοντας ένα σημαντικό θετικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά και ενώ η ομάδα μας παρατάχθηκε με πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες (Τσιλιμπάρης, Πολύχρονος, Ζότο, Κωστόπουλος, Α. Πολυδώρου, Τσακάλι).

Όμως για ένα ακόμη παιχνίδι οι ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές μας ξεδίπλωσαν τις αρετές τους, αποδεικνύοντας πως το μέλλον τους ανήκει, συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά. Όταν η ομάδα, ξεκινάει το παιχνίδι με 5 ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών και το ολοκληρώνει με 8 στο τελευταίο ημίωρο, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα στο φινάλε, δεν μπορείς να μην αισιοδοξείς για το μέλλον της, όπως και των παιδιών.

Η ομάδα μας βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά σε ισάριθμες περιπτώσεις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει το παιχνίδι με γκολ των Αλεξανδρόπουλου (38’) και Σαμιώτη (75’), αλλά λύγισε στο φινάλε, δεχόμενη το γκολ της ήττας στο 86’.

Όλα αυτά σε μια δύσκολη ημέρα για ολόκληρη την οικογένεια της Ε.Α.Π. αφού έφυγε από την ζωή ο εκ των ιδρυτών, ψυχή της ομάδας, αλλά και μέλος του Δ.Σ. της από το 1988 που ιδρύθηκε μέχρι και πριν ένα χρόνο, Γιώργος Δαλέντζας. Για αυτό τον λόγο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.

Φάσεις και γκολ

17’ σουτ του Ρότζεν μέσα από την περιοχή, θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Προβιάς.

20’ σέντρα του Κασσέλα, ο Κουγιουμουτζής με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα άουτ.

22’ ο Ρότζεν ανατρέπεται από τον Πάγκαλο και ο κ. Δασκαλομαρκάκης δίνει το πέναλτι.

24’ την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σιόρε, ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

38’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Αλεξανδρόπουλος, ισοφαρίζει σε 1-1.

41’ ο Ρότζεν με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Κουγιουμουτζή, αλλά ο Προβιάς διώχνει εντυπωσιακά με τα πόδια.

43’ αντεπίθεση του ΑΟΝ Αστέρα με τον Ρηγάκη με διαγώνια πάσα να βρίσκει τον Ρότζεν, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή θα πετύχει το 2-1.

56’ καλό σουτ του Κουγιουμουτζή θα σώσει ο Προβιάς.

58’ ο Κουγιουμουτζής με κεφαλιά θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.

73’ ο κ. Δασκαλομαρκάκης θα δώσει πέναλτι υπέρ της ομάδας μας σε κράτημα του Κασσέλα πάνω στον στον Σαμιώτη.

74’ αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Κασσέλας για διαμαρτυρία.

75’ ο Σαμιώτης εκτελεί εύστοχα το πέναλτι, ισοφαρίζοντας εκ νέου για την ομάδα μας, 2-2.

86’ με μπαλιά ο Ρότζεν θα στείλει την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Κουγιουμουτζή, ο οποίος θα διαμορφώσει το τελικό 3-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Φραγκιαδάκης, Ν. Σαρής.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης, Πετρίδης, Αντωνόπουλος, Μαραθιανός, Κουγιουμουτζής (89’ Δρανδάκης), Σιόρε (90’+ Βλατάκης), Ρότζεν, Μπουρνέλης (63’ Γιαννούλης), Α. Κλειδής, Κασσέλας, Ρηγάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Γ. Προβιάς, Α. Λαδιανός (89’ Χαροκόπος), Γ. Τζαγκαράκης, Σαμιώτης, Σκαλιδάκης (65’ Ρ. Αποστολάκης), Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος, Ε. Στεφανάκης, Βάρδας, Ν. Χατζηκωνσταντίνου, Πάγκαλος (76’ Χαραλαμπάκης).

Προηγούμενο άρθροΝα διεκδικήσει ότι καλύτερο με ΑΟΝ Αστέρα στην Σοχώρα σήμερα η Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΚαλό ταξίδι κυρ-Γιώργο μας…