Να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο θέλει η ομάδα μας απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, διεκδικώντας ότι της αναλογεί. Σήμερα στις 15.00 το απόγευμα φιλοξενείται στην Σοχώρα από τον ΑΟΝ Αστέρα στα πλαίσια της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου.

Οι γηπεδούχοι δίχως άλλο είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά η ομάδα μας θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες με τις οποίες θα παραταχθεί. Ο Δ. Κωστόπουλος είναι τραυματίας (ενοχλήσεις στο δάκτυλο του ποδιού του) και αναμένεται να επιστρέψει σε 10 ημέρες, ενώ εκτός Κρήτης βρίσκονται οι Ζότο, Τσακάλι, Α. Πολυδώρου, Πολύχρονος και Τσιλιμπάρης. Αντιθέτως επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό οι Λελεδάκης, Τζαγκαράκης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Έτσι, η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Προβιάς, Σαμιώτης, Τζαγκαράκης, Στεφανάκης, Πάγκαλος, Π. Πολυδώρου, Μαυρής, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Βάρδας, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Τσαπόκου, Αποστολάκης, Χαραλαμπάκης, Ποθουλάκης, Λελεδάκης.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι με ΑΟΝ Αστέρα
Επόμενο άρθροΚοίταξε στα μάτια και τον ΑΟΝ Αστέρα, ήττα (3-2) στο 86’!