Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μέλι. Πρόκειται για ένα ταλαντούχο 20χρονο (γεννημένος στις 25 Αυγούστου 2000), ο οποίος αγωνίζεται στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής είτε ως «8αρι» είτε ως επιτελικός μέσος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΟ Άρη, ενώ ποδόσφαιρο είχε ξεκινήσει να παίζει στην Ακαδημία και την ανδρική ομάδα του ΑΓΟΔΑ-Παναρκαδικός.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην ομάδα μας, του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες. Επίσης ευχαριστούμε το φίλο σωματείο του ΑΟ Άρη Ρεθύμνου για την συναίνεση του στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, ο Αλέξανδρος Μέλι προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια οργανωμένη ομάδα, όπου αποδεδειγμένα εδώ και αρκετά χρόνια υποστηρίζει και αναδεικνύει τους νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ πως η Ε.Α.Π. είναι μια ομάδα που μου ταιριάζει σε απόλυτο βαθμό και θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον πρόεδρο κ. Νίκο Βερνάδο, όπως και τον προπονητή κ. Φίλιππο Μουρτζανό, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Έχω μεγάλη δίψα και όρεξη να παίξω ποδόσφαιρο και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα, με πίστη και σκληρή δουλειά να εκπληρωθούν οι στόχοι μας».

Το βιογραφικό του Αλέξανδρου Μέλι
Ημερ. Γέννησης: 25/8/2000
Θέση: Μέσος
Προηγούμενες Ομάδες: Ακαδημία ΑΓΟΔΑ (2006-2014), ΑΓΟΔΑ (2014-2017), ΑΟ Άρης (2017-2020).

* Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Αλέξανδρος Μέλι μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Α.Π. κ. Νίκο Βερνάδο.

Προηγούμενο άρθροΤην Δευτέρα (18.30) ο Αγιασμός της ομάδας μας στο γήπεδο Ατσιποπούλου
Επόμενο άρθροΤελέστηκε ο Αγιασμός στην ομάδα μας, με “φόρο” μνήμης στον Γ. Δαλέντζα