Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε και με την βοήθεια του Θεού και την ευλογία του πάτερ Εμμανουήλ Γιαννούλη, ο οποίος τέλεσε τον Αγιασμό στο γήπεδο Ατσιποπούλου το απόγευμα της Δευτέρας (03/08). Αισθητή ήταν η απουσία της ψυχής της ομάδας Γιώργου Δαλέντζα, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 5 Ιανουαρίου και έγινε ειδική αναφορά από τον Αντιδήμαρχο Συντονισμού Υπηρεσιών Δήμου Ρεθύμνου και καινοτομίας κ. Γεώργιο Γεωργαλή. Οι δύο τους, ο κ. Γεωργαλής και ο αείμνηστος Γιώργος Δαλέντζας αποτελούσαν τους εμπνευστές και ιδρυτές της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ πριν από 32 χρόνια.

Επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Γεωργαλής ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία στην διοίκηση, τους προπονητές και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, ενώ τον Δήμο Ρεθύμνου εκπροσώπησε μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρη Λελεδάκη. Εκ μέρους της ΕΠΣΡ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Γ.Γ. κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, τονίζοντας πως «Η ΕΠΣΡ καμαρώνει για την Ε.Α.Π., την οργάνωση και τον τρόπο που λειτουργεί. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη να δώσει το παρόν ο πρόεδρος κ. Τίτος Χνάρης, αλλά μαζί με τον κ. Δασκαλομαρκάκη στο Ατσιπόπουλο από την Ένωση βρέθηκαν και οι κ.κ. Δημήτρης Κουργιαντάκης (Ταμίας), Νίκος Μαρκουλιδάκης (Υπεύθυνος Μικτών Ομάδων). Για την τελετή του Αγιασμού και τη νέα σεζόν τοποθετήθηκε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας κ. Κυριάκος Δελήμπασης, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΣΔΠΡ κ. Μιχάλης Βοσκάκης. Όλους τους προσκεκλημένους μας, υποδέχθηκε θερμά ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Βερνάδος, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και ευχόμενος με την σειρά του καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, η διοίκηση της ομάδας μας προσέφερε κέρασμα στους παρευρισκόμενους, με τον Φίλιππο Μουρτζανό και τους ποδοσφαιριστές μας να συνεχίζουν την δουλειά στο γήπεδο, μπαίνοντας αισίως στην 3η εβδομάδα και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ε.Α.Π. τον Αλέξανδρο Μέλι
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα φιλικών σήμερα (18.00) με Τάλως Μελιδονίου στο Ατσιπόπουλο