Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ καλωσορίζει στην οικογένεια της τον ποδοσφαιριστή Ντόναλντ Μάλτσι, ο οποίος εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Πρόκειται για 19χρονο μέσο (αμυντικός μέσος), ο οποίος έρχεται στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, την οποία και ευχαριστούμε για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη. Ο Ντόναλντ που γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο και ζούσε στην Ιεράπετρα, το τελευταίο διάστημα έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Ρέθυμνο, έχοντας εισαχθεί στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Καλωσορίζουμε τον Ντόναλντ στην οικογένεια της Ε.Α.Π. και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Ντόναλντ Μάλτσι προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ήρθα σε μια ομάδα ιδιαίτερα οργανωμένη, όπου όλοι με υποδέχθηκαν με εξαιρετικό τρόπο και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να μπορέσω να γνωρίσω το πρωτάθλημα του Ρεθύμνου. Είμαι χαρούμενος που εντάχθηκα στην Ε.Α.Π., όπου από την πρώτη ημέα με αγκάλιασαν όλοι, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Είμαι εδώ για να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στην ομάδα, ώστε να επιτύχει τους στόχους της».

Το βιογραφικό του Ντόναλντ Μάλτσι
Ημ. Γενν.: 25/11/2002
Θέση: Αμυντικός Μέσος
Προηγ. Ομάδες: 2014-2016 Ακαδημία ΑΕ Κοτσυφιανής, 2016-2020 Νέοι Αναγέννησης Ιεράπετρας, 2020-2021 ΑΕ Κοτσυφιανής.

* Στην φώτο διακρίνεται το νέο απόκτημα της ομάδας μας Ντόναλντ Μάλτσι, μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Α.Π. κ. Νίκο Βερνάδο.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε επιτυχώς η «Εβδομάδα Αλληλεγγύης» της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΠρώτο ματς στο «σπίτι» μας για την Α’ ΕΠΣΡ σήμερα (11.00) με Ρεθυμνιακό