Στην Χερσόνησο Ηρακλείου θα βρεθεί από σήμερα και μέχρι την Δευτέρα 23/12 η ομάδα Κ14 της Ακαδημίας μας, συμμετέχοντας στο 1ο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά.

Οι δράσεις συνεχίζονται για τμήμα της Ακαδημίας μας σε αυτή την «γεμάτη» περίοδο, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας να έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες με την συμμετοχή τους σε ένα τουρνουά εκτός νομού, όπου θα συμμετάσχουν όχι μόνο ομάδες από την υπόλοιπη Κρήτη, αλλά και μεγάλες ΠΑΕ εντός και εκτός του νησιού.

Επιμορφωτικό Σεμινάριο την Παρασκευή
Παράλληλα σήμερα (Παρασκευή 20/12) θα πραγματοποιηθεί το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου, από τι; 20.30 ως τις 23.00 στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης Lyttos, με ομιλητές τους Υφαντίδη Αχιλλέα (ψυχολόγος-επικοινωνιολόγος, επιστ.συν.UEFA-FIFA-ΕΠΟ και Εθνικών Ομάδων Youth), Λάππα Ευάγγελο (προπονητής τ/φ ΠΑΕ ΟΦΗ) και Παπαδάκη Βασίλειο (τεχνικός διευθυντής δικτύου ΠΑΕ Χανιά).

Η αποστολή και τα παιχνίδια στον Β’ Όμιλο της Ακαδημία μας
Η Ακαδημία μας θα συμμετάσχει με την ομάδα Κ-14 στην ηλικιακή κατηγορία 2006-07 και έχει τοποθετηθεί στον Β’ όμιλο με αντιπάλους τον ΠΑΟ Ηρακλείου 06 (Σάββατο 21/12, 12.00), ΠΑΕ Πλατανιάς (Σάββατο 21/12, 18.00) και Χερσόνησος 07 (Κυριακή 22/12, 12.00). Για σήμερα (Παρασκευή 20/12, 20.00) έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με το Αθλόπολις.

Η αποστολή της ομάδας μας με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά συνοδευόμενος από τον προπονητή κ. Δημήτρη Σαμιώτη, αποτελείται από τους εξής 15 ποδοσφαιριστές:
Στέλιος Φραγκάκος, Γιώργος Χριστουλάκης, Νίκος Σταυριδάκης, Αντώνης Μουλίτσας, Στέλιος Τζωρτζινάκης, Σπύρος Χαραλαμπάκης, Αργύρης Προβιάς, Γιάννης Μαρακάκης, Γιάννης Ηλιάκης, Βαγγέλης Καλλιτσουνάκης, Κώστας Μπαραδάκης, Κώστας Κλειδής, Γιάννης Κοζορώνης, Βαγγέλης Παπαγιαννάκης, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Το πρόγραμμα του Β’ Ομίλου 2006-07 που συμμετέχει η ομάδα μας
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
12.00 Ε.Α.Π. – ΠΑΟ Ηρακλείου 06
18.00 Ε.Α.Π. – ΠΑΕ Πλατανιάς
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
12.00 Ε.Α.Π. – Χερσόνησος 07
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
20.00 Ε.Α.Π. – Αθλόπολις (Φιλικό)

Οι διοργανωτές και οι ομάδες που συμμετέχουν
Το 1ο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά αποτελεί διοργάνωση του ΑΟ Χερσονήσου και της Ακαδημίας Χερσονήσου με συνδιοργανωτές τον Δήμο Χερσονήσου, την Κοινωφελής Εταιρεία Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) και το ξενοδοχείο Lyttos (με τις κτιριακές και αθλητικές εγκαταστάσεις του), ενώ το τουρνουά και το σεμινάριο τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.
Πιο συγκεκριμένα στο 1ο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά, θα λάβουν μέρος ακαδημίες επαγγελματικών κατηγοριών: ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΠΑΟ, ΠΑΕ Εργοτέλης, ΠΑΕ Χανιά, ΠΑΕ Πλατανιάς.
Καθώς και ερασιτεχνικών σωματείων από όλη την Κρήτη: Άρης Σούδας, Άρης Ρεθύμνου, ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ, Αθλόπολις, ΠΟΑ, Gerards-Papadakis, Lido, ΑΕΚ Ηρακλείου, ΑΟΑΝ, Νίκη Σητείας, Ρωμανός, Μοχός, Juventus Creta, Χερσόνησος.
Οι αγώνες θα διεξάγονται από την Παρασκευή στις 15:00 έως την Δευτέρα στις 16:00 και θα χρησιμοποιηθούν τα δημοτικά γήπεδα Χερσονήσου 11χ11 και 9χ9 καθώς και τα  γήπεδα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Lyttos Beach. Εκτός του αγωνιστικού προγράμματος θα περιλαμβάνει και διάφορες πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες όπως: εθελοντική Αιμοδοσία, επίσκεψη στο Aquarium, κρητική Βραδιά και συγκέντρωση ρουχισμού και ειδών ανάγκης για την Στέγη Ανηλίκων.
Οι αγώνες θα γίνονται με αναγνωρισμένους διαιτητές, επίβλεψη γιατρών και διασωστών.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος της «Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας», σήμερα η μεγάλη γιορτή με Άγιο Βασίλη!
Επόμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας με Επισκοπή 2010