Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι της για το 2019, το Σάββατο (21/12) όπου θα φιλοξενήσει στις 15.00 την Επισκοπή 2010 στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με την τελευταία προπόνηση, όπου δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Τζαγκαράκης και Λελεδάκης, αλλά και ο Α. Πολυδώρου που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους. Όλοι τους έχουν τεθεί νοκ άουτ από το Σαββατιάτικο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ, ενώ εκτός πλάνων είναι και οι Λαδιανός, Πολύχρονος, Ζαχαριουδάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Έτσι, ο τεχνικός της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός επέλεξε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Κ16 της Ακαδημίας μας, με τον Ποθουλάκη να έχει την πρώτη παρουσία του στην αποστολή. Για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Επισκοπή, ο κόουτς μπορεί να υπολογίζει στους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Τσιλιμπάρης, Γ. Προβιάς, Σαμιώτης, Τσαπόκου, Ρ. Αποστολάκης, Μαυρής, Σκαλιδάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Αλεξανδρόπουλος, Στεφανάκης, Π. Πολυδώρου, Βάρδας, Τσακάλι, Ζότο, Κωστόπουλος, Πάγκαλος, Χαροκόπος, Ποθουλάκης.

Προηγούμενο άρθροΗ Κ-14 της Ακαδημία μας στο 1ο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά στη Χερσόνησο
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα της ομάδας μας στις 6 πρώτες αγωνιστικές του 2020 (13η-18η)