Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον ΟΦ Αρμένων.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/01) στις 15.00 το απόγευμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ, με την ομάδα μας να ψάχνει την πρώτη της νίκη μέσα στο 2020 και 7η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα. Αν και υπάρχουν κάποιες επιστροφές, τα αγωνιστικά προβλήματα δεν εκλείπουν και από αυτή την αναμέτρηση. Ο τεχνικός της ομάδας μας θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Κωστόπουλου, αλλά και των Πολύχρονου, Ζαχαριουδάκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αντιθέτως επιστρέφουν στην διάθεση του προπονητή μας οι Τσιλιμπάρης, Ζότο, Α. Πολυδώρου και Τσακάλι.

Έτσι, η αποστολή της ομάδας μας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦ Αρμένων, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Προβιάς, Τσιλιμπάρης, Τζαγκαράκης, Στεφανάκης, Πάγκαλος, Π. Πολυδώρου, Μαυρής, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Βάρδας, Τσακάλι, Χατζηκωνσταντίνου, Ζότο, Αποστολάκης, Α. Πολυδώρου, Σαμιώτης, Λελεδάκης.

* Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μανώλης Γρύλλης, με βοηθούς τους Γιάννη Φραγκιαδάκη και Θωμά Καραγιαννόπουλο.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (17.00) με ΟΑΧ οι Παγκορασίδες της ΕΑΠ
Επόμενο άρθροΙσόπαλη (1-1) η Κ16 στο ντέρμπι με τον ΑΟ Άρη