Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΡ, όπου θα την βρει την Κυριακή (15.00) να αγωνίζεται στην Σοχώρα με αντίπαλο τον ΑΟΝ Αστέρα, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, αυλαία του α’ γύρου.

Βέβαια τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός είναι πάρα πολλά, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ δεν θα έχει στην διάθεση του 6 ποδοσφαιριστές. Ο Δ. Κωστόπουλος είναι τραυματίας (ενοχλήσεις στο δάκτυλο του ποδιού του) και αναμένεται να επιστρέψει σε 10 ημέρες, ενώ εκτός Κρήτης βρίσκονται οι Ζότο, Τσακάλι, Α. Πολυδώρου, Πολύχρονος και Τσιλιμπάρης. Αντιθέτως επιστρέφουν μετά από αρκετό καιρό οι Λελεδάκης, Τζαγκαράκης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Έτσι, η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Προβιάς, Σαμιώτης, Τζαγκαράκης, Στεφανάκης, Πάγκαλος, Π. Πολυδώρου, Μαυρής, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Βάρδας, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Τσαπόκου, Αποστολάκης, Χαραλαμπάκης, Ποθουλάκης, Λελεδάκης.

Προηγούμενο άρθροΗ παρουσία της Ακαδημίας μας στο 2ο Εορταστικό τουρνουά του ΑΟ Άρη
Επόμενο άρθροΝα διεκδικήσει ότι καλύτερο με ΑΟΝ Αστέρα στην Σοχώρα σήμερα η Ε.Α.Π.