Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Αλφάς, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/09) στις 11.30 το πρωί στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Ο προπονητής της ομάδας μας θα έχει στην διάθεση του 17 ποδοσφαιριστές, μιας και υπάρχουν αρκετές δικαιολογημένες απουσίες. Εκτός πλάνων είναι οι ανέτοιμοι Τσαπόκου, Μενιουδάκης, Καρδαμίτσης, οι τραυματίες Ξυδάκης, Χαραλαμπάκης, οι Στελίκος, Πίσα (το δελτίο τους δεν έχουν εκδοθεί), οι Στεφανάκης, Πάγκαλος, Τζαγκαράκης, Βενιεράκης (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων)

Έτσι την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Αλφάς αποτελούν οι ποδοσφαιριστές: Τσιλιμπάρης, Προβιάς, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Ζαχαριουδάκης, Δ. Κωστόπουλος, Μαυρής, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ζότο, Λελεδάκης, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Αποστολάκης, Βάρδας και Τσακάλι.

* Την αναμέτρηση θα διευθύνει η Ελένη Συργούνη, με βοηθούς τους Σαρή, Χονδρογιάννη και παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλη Γαγάνη.

Προηγούμενο άρθρο«Προπονητική επίσκεψη» του Ενωσιακού προπονητή κ. Μπαστάκη στην Ακαδημία μας (photos)
Επόμενο άρθροΓια την πρώτη επίσημη νίκη σήμερα (11.30) στην Αλφά