Το 2ο Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ 2020-21 διοργανώνεται διαδικτυακά το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου, με την δυναμική συμμετοχή της Ακαδημίας της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ, η οποία αποτελεί μέλος του Δικτύου της ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια.

Παρά την ιδιαίτερη και πολύ δύσκολη συγκυρία που βιώνει η κοινωνία, μέριμνα της Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ είναι να συνεχίσει η επικοινωνία με τους συνεργαζόμενους συλλόγους με κάθε δυνατό τρόπο.  Σε αυτή την δύσκολη περίοδο της αβεβαιότητας και της αγωνιστικής απραξίας, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία η αλληλεπίδραση και η συνεκπαίδευση, έστω και με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Ακολουθώντας λοιπόν την πρακτική που εγκαινιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο με το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο, η Διεύθυνση Δικτύου διοργανώνει το δεύτερο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου θα έχει ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης, ενώ ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Κώστας Τσάνας που θα έχει την επίβλεψη του σεμιναρίου, θα μιλήσει με θέμα «Ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του Τεχνικού Διευθυντή στις αναπτυξιακές ηλικίες».

Η θεματολογία του σεμιναρίου δεν θα είναι καθαρά τεχνική, αλλά θα είναι προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, με την πανδημία του κορωνοϊού. Θα υπάρξουν κεφάλαια που θα αφορούν την ψυχολογική επανένταξη των νεαρών ποδοσφαιριστών στην αθλητική δραστηριότητα από την ψυχολόγο Ηλιάνα Παχατουρίδη, αλλά και συστάσεις άσκησης και διατροφής γι’ αυτή την ιδιαίτερη περίοδο από τον γυμναστή-διατροφολόγο της Ακαδημίας της ΑΕΚ Αθανάσιο Ζαββό.

Σημαντική θα είναι και η συμμετοχή των κ. Γενναίου Καραχάλιου, Σταύρου Τζιωρτζιόπουλου και Στέλιου Ορφανίδη, προπονητών των ομάδων Κ15, Κ13 και Κ11, με την ανάλυση τεχνικών θεμάτων. Εισήγηση θα πραγματοποιηθεί από τη συνεργαζόμενη ακαδημία Φοίβος/Αίολος Γλυφάδας με ομιλητές τους κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και Αλέξανδρο Στυλιάτη.

Την οργανωτική μέριμνα του σεμιναρίου έχει ο Υπεύθυνος Διοίκησης Δικτύου Κωνσταντίνος Παπαποστόλου, ενώ πολύ σημαντική είναι η συνεισφορά του Τάσου Μαρνιέρου στην τεχνική υποστήριξη της πλατφόρμας.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ «2ου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Δικτύου 2020-2021»

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια Σταύρο και ακόμη ψηλότερα!