Επιστροφή στις νίκες με εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα μας σήμερα επικρατώντας με 5-0 των Λιβαδίων σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Η Ε.Α.Π. ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, καθαρίζοντας τη νίκη από το α’ ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 4-0, για να έρθει ένα ακόμη γκολ στο φινάλε του ματς, όπου σφραγίστηκε η 8η νίκη της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ξεκίνησε εξαιρετικά και μόλις στο 11’ άνοιξε το σκορ με την γκολάρα με ανάποδο ψαλίδι του νεαρού Νίκου Χατζηκωνσταντίνου. Στη συνέχεια οι Αλέξανδρος Παπαχρήστος και Ανδρέας Πολυδώρου άνοιξαν λογαριασμό, πετυχαίνοντας το πρώτο τους γκολ με την φανέλα της ομάδας μας, ενώ τα άλλα δύο γκολ πέτυχε ο πρώτος σκόρερ μας Ρίντι Ζότο. Ο ίδιος είχε και ένα δοκάρι (33’), με την ομάδα μας να δημιουργεί και να χάνει και άλλες ευκαιρίες. Άτυχοι της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των Λιβαδίων Μιχάλης Βάμβουκας και Ανδρέας Βαρδιάμπασης, οι οποίοι έφυγαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο και όλη η οικογένεια της Ε.Α.Π. τους εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Φάσεις και γκολ

1’ σέντρα του Λαδιανού, ο Χατζηκωνσταντίνου νικιέται αρχικά από τον Μπουζάκη, νέα προσπάθεια του νεαρού μέσου θα σταματήσει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

5’ όμορφη ατομική ενέργεια και κόψιμο του Ζότο, το σουτ του Παπαχρήστου θα σώσει ο Μπουζάκης.

11’ σέντρα του Λαδιανού, ο Χατζηκωνσταντίνου με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

22’ νέα εξαιρετική ενέργεια του Ζότο, ο οποίος κόβει την μπάλα στο πρώτο δοκάρι και ο Παπαχρήστος με πλασέ θα ανοίξει λογαριασμό με την ομάδα μας, γράφοντας το 2-0.

26’ με όμορφη εκτέλεση φάουλ ο Ζότο θα πετύχει το 3-0.

33’ σέντρα του Λαδιανού κεφαλιά του Ζότο, η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.

41’ ο Παπαχρήστος κάνει το γύρισμα, αλλά το σουτ του Λαδιανού σώζουν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί.

44’ ο Α. Πολυδώρου με εκτέλεση φάουλ θα νικήσει τον Μπουζάκη πετυχαίνοντας το 4-0.

45’ κάθετη του Ζότο, σουτ του Λαδιανού θα μπλοκάρει ο Μπουζάκης.

69’ κόρνερ του Χατζηκωνσταντίνου, ο Βάρδας θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά θα διώξει σε κόρνερ ο Μπουζάκης.

88’ ατομική ενέργεια και σουτ του Τσακάλη θα μπλοκάρει ο Μπουζάκης.

91’ σέντρα του Λαδιανού και ο Ζοτό με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 5-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θ. Χατζημπεκιάρης, Γρύλλης, Έλληνας.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 11’ (Ψ) Χατζηκωνσταντίνου, 22’ (Σ) Παπαχρήστος, 26’ (Φ), 90’+1’ (Σ) Ζότο, 44’ (Φ) Α. Πολυδώρου.

ΑΣΙΣΤ: 11’ Λαδιανός, 22’ Ζότο, 90’+1’ Λαδιανός.

ΔΟΚΑΡΙ: 33’ Ζότο.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης (72’ Γ. Προβιάς), Πολύχρονος, Τζαγκαράκης (46’ Βάρδας), Σαμιώτης, Α. Πολυδώρου, Λαδιανός, Στεφανάκης (67’ Π. Πολυδώρου), Ζότο, Πάγκαλος, Παπαχρήστος (78’ Τσακάλη), Χατζηκωνσταντίνου.

ΛΙΒΑΔΙΑ (Νίκος Μαθιουδάκης): Μπουζάκης, Κανελάκης, Ευαγ. Ζερβός, Κωστάκης, Εμ. Μαρής, Σ. Σωπασής, Γ. Κλάδος, Γ. Καλυβιανάκης (46’ Μιχ. Βάμβουκας, 52’ λ.τ. Ανδρ. Βαρδιάμπασης, 58’ Αναστ. Κλάδος), Ζαχαριουδάκης, Εμ. Κόκκινος, Β. Μαρής (46’ Μπρέκασι).

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα (15.30) η ομάδα μας με Λιβάδια
Επόμενο άρθροΓια ότι καλύτερο σήμερα στα Μισίρια με Άρη