Με πυξίδα την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στα Λιβάδια πριν από μια εβδομάδα η ομάδα μας δοκιμάζεται σήμερα ( 15.30) στα Μισίρια με αντίπαλο τον Άρη για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Η αποστολή της ομάδας μας θα είναι δύσκολη αντιμετωπίζοντας μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, η οποία βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά στόχος της είναι να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα βελτιώνοντας την βαθμολογική της συγκομιδή στον φετινό μαραθώνιο. Το κλίμα είναι εξαιρετικό με την προετοιμασία της ομάδας μας να ολοκληρώνεται την Πέμπτη το βράδυ. Ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Πολύδωρο Πολυδώρου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και τον Γιάννη Βάρδα λόγω σχολικών υποχρεώσεων. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και κανονικά στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Έτσι την 18μελή αποστολή για το σημερινό παιχνίδι στα Μισίρια αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Τσιλιμπάρης, Γ. Προβιάς, Τζαγκαράκης, Στεφανάκης Πολύχρονος, Λελεδάκης, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Παπαχρήστος, Αλεξανδρόπουλος, Πάγκαλος, Τσακάλι, Χατζηκωνσταντίνου, Αποστολάκης, Α. Πολυδώρου, Μαυρής, Σαμιώτης, Ζότο.

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή στις νίκες με «πεντάρα» και όμορφο ποδόσφαιρο
Επόμενο άρθροΉττα στις λεπτομέρειες (1-0) για την ομάδα μας από τον Άρη