Με επιβλητικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η ομάδα μας, επικρατώντας με 6-0 του ΠΑΟ Αλφάς στο γήπεδο Ατσιποπούλου στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ. Η ομάδα μας ήταν ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας έξι τέρματα, δημιουργώντας και χάνοντας και άλλες ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Πολυδώρου (18’), απέναντι στον ΠΑΟ Αλφάς, ο οποίος στο α’ μέρος αγωνίστηκε με 10 παίκτες. Από δύο γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Γιάννης Φιορέντζης και Μηνάς Μαυρής, ένα ακόμη πρόσθεσε ο Ρίντι Ζότο, ενώ ενδιάμεσα, άθελα του χρίστηκε σκόρερ για την ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων Σταυρακάκης. Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός, χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, προερχόμενους από την Ακαδημία μας.

Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 15’ άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Φιορέντζη μετά από κεφαλιά-πάσα του Μαυρή. Στο 18’ ο κεραυνός του Πολυδώρου τράνταξε το δοκάρι του Αναγνωστάκη. Στο 29’ ο Φιορέντζης βρέθηκε τετ α τετ με τον Αναγνωστάκη μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Α. Κωστόπουλου, αλλά πλάσαρε άουτ. Όμως στο 31’ ήρθε το 2-0 για την ομάδα, μετά από την σέντρα του Σαμιώτη από δεξιά, ο Μαυρής από κοντά δεν βρήκε την μπάλα, αλλά ο επερχόμενος Φιορέντζης δεν είχε πρόβλημα να την στείλει στην κενή εστία.

Μεγάλη ευκαιρία στο 53’ με τον Κούσμινα να κοντράρεται τελευταία στιγμή, αλλά στο επόμενο λεπτό από το κόρνερ του Ζότο, ο Μαυρής με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο επόμενο λεπτό, ο Μαυρής ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Φερετζάκη, αλλά ο κ. Δασκαλομαρκάκης λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 58’ ο Αναγνωστάκης είπε όχι στην κεφαλιά του Κούσμινα, ενώ στο 62’ ο πορτιέρο του ΠΑΟ Αλφάς «λέει» όχι με τα πόδια στο πλασέ του ίδιου. Στο 67’ είχαμε το 4-0, με τον Φιορέντζη να βγάλει την σέντρα και τον Σταυρακάκη στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 70’ το σουτ του Ζότο έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 77’ ο Αναγνωστάκης έδιωξε το σουτ του Φιορέντζη και προ κενής εστίας ο Ζότο σούταρε άουτ. Τελικά στο 82’ μετά από μπαλιά του Σαμιώτη, ο Ζότο πέτυχε το 5-0 και στο 87’ διαμορφώθηκε το τελικό 6-0 με σουτ του Μαυρή μετά από εξαιρετική σέντρα του 14χρόνου Ραφαήλ Αποστολάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Συργούνη, Ν. Σαρής

ΤΑ ΓΚΟΛ: 15’ (Σ), 31’ (Σ) Φιορέντζης, 54’ (Σ), 87’ (Σ) Μαυρής, 67’ αυτογκόλ Σταυρακάκης, 82’ (Σ) Ζότο

ΑΣΙΣΤ: 15’ Μαυρής, 31’ Σαμιώτης, 54’ Ζότο, 82’ Σαμιώτης, 87’ Ρ. Αποστολάκης.

ΔΟΚΑΡΙ: 18’ Πολυδώρου.
Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης (84’ Γ. Προβιάς), Α. Κωστόπουλος (71’ Γ. Τζαγκαράκης), Καλτσουνίδης (74’ Στεφανάκης), Μαυρής, Φιορέντζης, Ζότο, Κούσμινας (69’ Ρ. Αποστολάκης), Σταυράκης, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Πολυδώρου.

ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ (Σταύρος Καλαϊτζιδάκης): Αναγνωστάκης, Χαλεπλής, Φερετζάκης, Μαρκουτσάς, Αργυρίου, Τσαλόλης, Βεργιανάκης, Ν. Τζαγκαράκης, Κλάδος, Κατσάρας.

Προηγούμενο άρθροΉττα με κέρδη… και παράπονα για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή μας Στέφανο Καλυβιανάκη