Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ θα επιδιώξει η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι με το Σπήλι, στις 16.30 το απόγευμα στο γήπεδο των Αρμένων, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Μετά από την καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Ασή Γωνιά στην πρεμιέρα, όπου στο φινάλε γνώρισε την ήττα με 1-0, η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό από το σημερινό παιχνίδι. Πυξίδα για το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει η νίκη της ομάδας μας (2-1) επί του Σπηλίου πριν από 3 εβδομάδες στα πλαίσια του 5ου Ομίλου της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Αυτή την φορά τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Φίλιππο Μουρτζανό είναι αρκετά αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σπυριδάκη, Πολύχρονο, οι οποίοι θα απουσιάσουν λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Αντιθέτως επιστρέφει από τον τραυματισμό του ο Ραφαήλ Αποστολάκης, ενώ ο Ανδρέας Κωστόπουλος θα έχει την πρώτη του παρουσία σε αποστολή της ομάδας μας.

Η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι με το Σπήλι, αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Δημητριάδης, Τσιλιμπάρης, Γ. Προβιάς, Τζαγκαράκης, Μαυρής Βροντάκης, Αλεξανδρόπουλος, Λελεδάκης, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Χότζα, Τσακάλι, Ιμπραχίμι, Βάρδας, Τσαπόκου, Ρ. Αποστολάκης, Χαραλαμπάκης, Βερνάδος, Α. Κωστόπουλος, Α. Πολυδώρου.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για την αναμέτρηση με το Σπήλι
Επόμενο άρθροΉττα στους Αρμένους από το Σπήλι