Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ σήμερα με την ομάδα μας να φιλοξενεί στις 16.30 στο γήπεδο Ατσιποπούλου την δυνατή Ασή Γωνιά.

Σε κάθε πρεμιέρα όλες οι ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν ιδανικά το νέο πρωτάθλημα, έτσι και η ομάδα μας απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, θέλει να εμφανίσει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα με την ανετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών (Σαμιώτης, Στεφανάκης, Πάγκαλος) και το μικροτραυματισμό του Ραφαήλ Αποστολάκη, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του τεχνικού μας Φίλιππου Μουρτζανού.

Μετά από την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης την Πέμπτη, ο προπονητής μας ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του στο σημερινό παιχνίδι, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Δημητριάδης, Τσιλιμπάρης, Πολύχρονος, Τζαγκαράκης, Μαυρής, Βροντάκης, Αλεξανδρόπουλος, Λελεδάκης, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Χότζα, Τσακάλι, Ιμπραχίμι, Βάρδας, Μέλι, Σπυριδάκης, Χαραλαμπάκης, Βερνάδος, Π. Πολυδώρου, Α. Πολυδώρου.

Προηγούμενο άρθροΟι 20 που αποτελούν την αποστολή με Ασή Γωνιά
Επόμενο άρθροΕκτέλεση… από τα 11 μέτρα!