Πολύ κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα έφτασε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΡ αλλά προδόθηκε από μία κακή… στιγμή στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Ασή Γωνιά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριτσωτάκη.

Η απόφαση του κ. Καραγιαννόπουλου να δώσει πέναλτι στην πτώση του Πλεύρη, η οποία ξεκίνησε πριν καν από την επαφή του με τον Πολύχρονο, ήταν τουλάχιστον αυστηρή, κρίνοντας ουσιαστικά τον τελικό νικητή της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι του γηπέδου Ατσιποπούλου ήταν πολύ κλειστό με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους που είναι από τα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος να έχουν την άκαρπη υπεροχή, αλλά χωρίς να δημιουργούν την μεγάλη φάση, πέρα από μία στατική με τον Ντεμίρι με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ στο 48’. Την μεγάλη ευκαιρία έχασε η ομάδα μας στο 52’ όταν ο Σπυριδάκης έκλεψε την μπάλα από τον Μελεδάκη, αλλά το πλασέ του υπό πίεση, έφυγε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στο 63’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Καρδαμίτσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραγιαννόπουλος, Ν. Σαρής, Έλληνας.
ΓΚΟΛ: 81’ πεν. Κριτσωτάκης.
ΚΟΚΚΙΝΗ: 63’ Καρδαμίτσης (2η κίτρινη).
Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Δημητριάδης, Τζαγκαράκης, Πολύχρονος, Μέλι, Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος, Χαροκόπος, Χατζηκωνσταντίνου, Φ. Βερνάδος (76’ Χότζα), Σπυριδάκης, Α. Πολυδώρου (55’ Τσακάλι).
ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ (Χρήστος Βασιλείου): Κελαϊδής, Σπ. Μανωλακάκης, Δελημήτσος, Μελεδάκης, Εμ. Κουνδουράκης (75’ Λέσι), Ντεμίρι, Ρ. Χριστουλάκης (86’ Θεοδωράκης), Κριτσωτάκης, Καρδαμίτσης, Πλεύρης, Γύπαρης.

Προηγούμενο άρθροΓια το καλύτερο στην σημερινή (16.30) πρεμιέρα Α’ ΕΠΣΡ με Ασή Γωνιά στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΕυχάριστα φιλικά παιχνίδια για Κ8 & Κ12 της Ακαδημίας μας