Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα μας σήμερα, μετά από το ξεκούραστο τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής επί του ΠΑΟ Αλφάς, φιλοξενώντας στις 15.00 το απόγευμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου, τον Ψηλορείτη, σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της με την 6η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και 2η στο «σπίτι» μας, που δεν αποκλείεται να την βοηθήσουν να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, σε μια ομάδα η οποία επίσης βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Δεν απουσιάζουν για ένα ακόμη παιχνίδι τα αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Τζαγκαράκης (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), Λελεδάκης (χτύπημα στα πλευρά), αλλά και ο Στεφανάκης (προσωπικοί λόγοι). Αντιθέτως, μετά από καιρό επιστρέφει στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου ο Βάρδας, αλλά και ο Α. Πολυδώρου, έχοντας ξεπεράσει αμφότεροι τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Έτσι στο σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός μπορεί να υπολογίζει στους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Τσιλιμπάρης, Προβιάς, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Λαδιανός, Αποστολάκης, Μαυρής, Σκαλιδάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Αλεξανδρόπουλος, Α. Πολυδώρου, Π. Πολυδώρου, Βάρδας, Τσακάλι, Ζότο, Κωστόπουλος, Πάγκαλος, Χαροκόπος.

* Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Σαρής, με βοηθούς τους Βαρβαντάκη, Ψωφάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (11.00) στο Πέραμα με την ΑΕΜ η Κ14
Επόμενο άρθροΧόρευε… στην βροχή η Κ14, 1-5 την ΑΕΜ στο Πέραμα