Νικηφόρα πέρασε η Κ14 της Ακαδημίας μας από το Πέραμα επικρατώντας με 5-1 της ΑΕΜ, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2006-2007 και μικρότεροι.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε δύσκολες συνθήκες υπό καταρρακτώδη βροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του, με την ομάδα μας να κατακτάει με ανατροπή το τρίτο της φετινό τρίποντο. Μόλις στο 5’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Α. Δαφνομήλη, αλλά η ομάδα μας απάντησε άμεσα και στο 10’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουλίτσα ήρθε η ισοφάριση σε 1-1. Στο 45’ ο Μπαραδάκης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας (1-2), για να σημειώσει στο 59’ ο Ηλιάκης με σουτ το 1-3. Στο 65’ ο Χριστουλάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 1-4, για να «χτυπήσει» ξανά ο Ηλιάκης στο 68’ και να διαμορφώσει το τελικό 1-5.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καψαλάκης, Συργούνη, Κοντούλας.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 5’ Α. Δαφνομήλης – 10’ Μουλίτσας, 45’ Μπαραδάκης, 59’, 68’ Ηλιάκης, 65’ Χριστουλάκης.

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Κουράτορας): Ι. Κουράτορας, Ι. Λαδιανός, Σφακιανάκης, Τζιλιγκάκης, Κόκκινος, Μαρής, Γ. Δαφνομήλης, Κλάδος, Παπαγιαννάκης, Α. Δαφνομήλης, Καλαντζής.

Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Α. Προβιάς (36’ Μαρακάκης), Σταυριδάκης, Τζωρτζινάκης, Φραγκάκος, Κοτζαμπασίδης, Λίτσι, Εμμ. Τζουγανάκης, Μπαραδάκης, Μουλίτσας, Χριστουλάκης, Στ. Τζουγανάκης (46’ Ηλιάκης).

Προηγούμενο άρθροΓια νέα νίκη η ομάδα μας σήμερα (15.00) με Ψηλορείτη στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΉττα (0-2) για την ομάδα μας από τον Ψηλορείτη