Πλούσιο σε δράση ήταν το Σάββατο για την Ακαδημία μας με τα παιδιά των ηλικιακών τμημάτων Κ16 και Κ12 να αγωνίζονται σε επίσημα παιχνίδια για τα πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣΡ. Ήταν άλλη μία ημέρα όπου τα παιδιά της Ακαδημίας μας είχαν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι κερδίζοντας εμπειρίες, έστω και αν γνώρισαν δύο ήττες στα δύο παιχνίδια που έδωσαν.

Στο γήπεδο της Αλφάς αγωνίστηκε το τμήμα Κ16 της Ακαδημίας μας (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2007 και μικρότεροι) αντιμετώπισαν τον Αστέρα Περάματος γνωρίζοντας την ήττα με το αγγλικό… 5-4 μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Η ομάδα μας προηγήθηκε δύο φορές στο ξεκίνημα του ματς, αλλά ισάριθμες φορές ισοφαρίστηκε με εκτελέσεις πέναλτι, με τους γηπεδούχους μάλιστα στο ξεκίνημα της επανάληψης να προηγούνται με 4-2. Με δύο γκολ του Στέλιου Τζουγανάκη η ομάδα μας ισοφάρισε σε 4-4, αλλά λίγο πριν από το φινάλε ο Αστέρας Περάματος πήρε τη νίκη με το εντυπωσιακό 5-4.

Το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Ατσιποπούλου αγωνίστηκε το τμήμα Κ12 της Ακαδημίας μας (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2011 και μικρότεροι) φιλοξενώντας τον ΑΟ Άρης1, από τον οποίο ηττήθηκαν με 0-5.

Πρωτάθλημα Κ16/2017-2008 (3η)
Αστέρας Περάματος – Ε.Α.Π. 5 – 4
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κελαϊδής, Μπολιώτης, Λουλέ.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 7’ πεν., 40’ πεν. Γ. Δαφνομήλης, 51’ (Κ) Α. Δαφνομήλης, 55’ (Σ) Κουράτορας, 73’ (Σ) Βάμβουκας – 3’ (Σ) Ποθουλάκης, 11’ (ΚΟΡ) Τσέλακ, 64’ (Σ), 71’ (Σ) Στ. Τζουγανάκης.
ΑΣΙΣΤ: 64’ Α. Μουλίτσας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Αργύρης Τούφας): Φραντζεσκάκης, Πετράκης, Κουράτορας, Σφακιανάκης, Α. Δαφνομήλης, Καζαμίας, Στριλιγκάς, Ν. Τζιλιγκάκης, Καλαϊτζάκης, Ε. Σωπασής, Γ. Τζιλιγκάκης.
Έπαιξαν ακόμη οι: Νικηφόρος, Ν. Σωπασής, Βολτυράκης, Φακιδάρης, Καζαμίας.

Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Σπ. Χαραλαμπάκης, Γ. Τζωρτζινάκης, Σπ. Λιβαθηνός, Χριστοδουλάκης, Α. Μουλίτσας, Παυλάκης, Σωπασουδάκης, Κ. Κλειδής (41’ Ι. Κοζορώνης), Τσέλακ, Β. Ποθουλάκης.

Πρωτάθλημα Κ12/2011-2012 (3η)
Ε.Α.Π. – ΑΟ Άρης1 0 – 5
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ν. Αρμενατζόγλου.
Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Π. Λιονής, Ν. Λιονής, Ζεάκης, Μανουσάκης, Λιμάκης, Σερπέζης, Κυριακάκης, Κουτσιούκης, Στασινόπουλος, Χατζηδάκης, Τσουρουνάκης, Σπανουδάκης.

Προηγούμενο άρθροΔράση για τα τμήματα Κ16 και Κ12 της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΚαλή εμφάνιση και 6η νίκη… θέλει την Κυριακή (10.30) η Ε.Α.Π. με Απόλλωνα