Την 6η νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα ψάξει στο γήπεδο της Σοχώρας η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ.

Στις 10.30 το πρωί της Κυριακής η ομάδα μας φιλοξενείται από τον Απόλλωνα σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας Ρεθύμνου. Η ομάδα μας θέλει να συνδυάσει ξανά, καλή εμφάνιση και νίκη ώστε να διατηρηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση βολής από την κορυφή και τον ΑΟ Ασή Γωνιάς, τον οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο Μισιρίων. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία μας στην διαδικασία ανέλιξης τους σε υψηλότερο επίπεδο.

Βέβαια, για ένα ακόμη παιχνίδι δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο νεαρός τεχνικός της ομάδας μας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γιώργου Σαρινάκη, Γιώργου Σκαλιδάκη, Ίλβι Τσαπόκου, Νίκος του .Κ. Σταυριδάκη, Στέλιου Μαγαράκη για διάφορους λόγους.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Νίκος Σαρής, έχοντας για βοηθούς τους Μαδάι και Μ. Κοντογιάννη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κυριάκος Δελήμπασης.

Προηγούμενο άρθροΓεμάτη ημέρα… για τα τμήματα Κ16 & Κ12 της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΚαταιγίδα… εν μέσω ηλιοφάνειας και Απόλλων-ΕΑΠ 0-9