Η ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022 ολοκληρώθηκε και η οικογένεια της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ την αποχαιρέτησε με το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο μπάρμπεκιου την Τετάρτη (11/5) το βράδυ στο χώρου του πάρκινγκ στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης που περιλάμβανε δίτερμα, η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, έκλεισαν μια δύσκολη από όλες τις απόψεις χρονιά, ανανεώνοντας το ραντεβού τους σε 2-3 μήνες όταν και θα ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια. Σε αυτή δεν θα βρίσκεται ο αρχηγός μας Μηνάς Μαυρής, ο οποίος μετά από 5 χρόνια έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Ρέθυμνο, επιστρέφει στην γενέτειρα του, το γειτονικό Ηράκλειο.

Ο Μηνάς αυτά τα πέντε χρόνια έγινε ΕΝΑ με την ομάδα μας, αποτελώντας ένα από τα αξιόλογα μέλη της οικογένειας μας, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά. Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Νίκος Βερνάδος, οι συνεργάτες του στην διοίκηση, οι προπονητές Φίλιππος Μουρτζανός, Κώστας Πολύχρονος, τα στελέχη της ομάδας και φυσικά οι ποδοσφαιριστές, θέλοντας να ευχαριστήσουν το Μηνά για την πολυετή και πολυποίκιλη προσφορά του, του παρέδωσαν μια αναμνηστική πλακέτα για την παρουσία του αυτή την πενταετία στο Ατσιπόπουλο. Ο ίδιος ο Μηνάς ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε όλους για αυτό το μεγάλο κομμάτι της ζωής του που πέρασε στο Ατσιπόπουλο, φορώντας την φανέλα της ομάδας, όπου του παρείχε τα πάντα και αποτελεί ένα εξαιρετικό σταθμό στην πορεία της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ξεχωριστή η ημέρα για τον άνθρωπο που φροντίζει και περιποιείται τα πάντα στον χώρο του γηπέδου, στα αποδυτήρια μα και στην ένδυση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία θέλησαν να πουν ένα μικρό ευχαριστώ στον Γιάννη Τσιμπούκα, για ότι κάνει ώστε να είναι ευχάριστη η καθημερινότητα τους. Δια χειρός ενός εκ των αρχηγών της Ε.Α.Π., του Νίκου Γεωργιουδάκη, παραδόθηκε στον Γιάννη Τσιμπούκα αναμνηστική πλακέτα, για όλα αυτά που έχει προσφέρει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, φέτος μα και τα προηγούμενα χρόνια.

Το μπάρμπεκιου και το ψήσιμο επιμελήθηκαν ο μετρ του είδους… Δημήτρης Αποστολάκης, συνεπικουρούμενος από τον γενικό αρχηγό Μπάμπη Χαραλαμπάκη, αλλά ακόμη και τον κόουτς Φίλιππο Μουρτζανό αλλά και τον πρόεδρο Νίκο Βερνάδο. Από κοντά και ο Γενικός Διευθυντής της Ε.Α.Π. Δημήτρης Δομαζάκης, αλλά και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας Παντελής Κατικάς.

Προηγούμενο άρθροΝέες εμπειρίες… για Παγκορασίδες και Μίνι του τμήματος μπάσκετ της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΔεν λέμε αντίο… εις το επανιδείν κόουτς Φ. Μουρτζανέ