Νέες εμπειρίες αποκόμισαν τις προηγούμενες ημέρες, τα μέλη του τμήματος μπάσκετ της Ε.Α.Π. με τα παιχνίδια που έδωσαν για την 2η αγωνιστική στα ηλικιακά τμήματα Μίνι Κοριτσιών, αλλά και Παγκορασίδων.

Αρχικά την Κυριακή (8/5) στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο το τμήμα Μίνι Κοριτσιών (γεννηθείσες 2009-2011 και νεότερες) αντιμετώπισαν τον ΟΚΑ Αρκάδι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας ήταν αρκετά καλή με σημαντική στήριξη από γονείς, συγγενείς και φίλων των παιδιών, σε ένα παιχνίδι όπου λόγω εκπαιδευτικών υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκε η Ελισάβετ Ξενίδη. Βάσει των κανονισμών της ΕΚΑΣΚ σε αυτές τις ηλικιακές κατηγορίες δεν κρατείται σκορ, αλλά τα πάντα επικεντρώνονται γύρω από την διασκέδαση και την ευχαρίστηση του ίδιου του παιχνιδιού.

Ε.Α.Π. (Ελένη Χλιαουτάκη): Γ. Ρεράκη, Κ. Τζονευράκη, Ε. Κοκολάκη, Μ. Λιμάκη, Α. Κωνσταντινίδη, Ε. Σπάθη, Χ. Μελιδονιώτη, Μ. Κακλιδάκη, Μ. Χριστοδουλάκη, Α. Λιναρίτη, Χ. Μυστράκη.

Την Τρίτη (10/5) την σκυτάλη πήρε η ομάδα Παγκορασίδων όπου με την καθοδήγηση της Ελένης Χλιαουτάκη αγωνίστηκε στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά με αντίπαλο τον ΟΑΧ της Φρόσως Δημητρουλάκη. Η ομάδα μας παρατάχθηκε με 11αθλητριες όπου οι 5 είναι αθλήτριες μίνι, απέναντι σε μια καλοκουρδισμένη ομάδα με ψηλά κορμιά, καλά δουλεμένη, όπως είναι ο ΟΑ Χανίων. Και σε αυτό το παιχνίδι δεν κρατήθηκε σκορ.

Ε.Α.Π. (Ελένη Χλιαουτάκη): Γ. Βουλουμπασάκη, Ε. Ξενίδη, Α. Βερνάδου, Ο. Λεβέρ, Α. Κωνσταντινίδη, Ε. Μυστράκη, Α. Χριστοδουλάκη, Χ. Μυστράκη, Σ. Μελιδονιώτη, Μ. Αράπι, Μ. Χριστοδουλάκη.

Προηγούμενο άρθροΔιπλή αποστολή σήμερα και αύριο για την Κ12 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΑποχαιρετιστήριο μπάρμπεκιου της Ε.Α.Π. για τη σεζόν 2021-2022