Ανταγωνιστική ήταν η ομάδα μας απέναντι στον πρωτοπόρο Ερμή Ζωνιανών, τον δυσκόλεψε αλλά μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για να της στερήσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης των Μισιρίων (εξέτισε την 1η αγωνιστική της τιμωρίας του ο Ερμής Ζωνιανών) οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σκουτέλη, με την ομάδα μας μας να προσπαθεί, να έχει τις δικές της στιγμές αλλά να μην μπορεί να αλλάξει κάτι ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Νίκου Σαρή, με αποτέλεσμα ο Ερμής Ζωνιανών να παίρνει τη νίκη με 1-0. Κέρδος για μία ακόμη φορά η χρησιμοποίηση πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών με τον Μανώλη Τζουγανάκη να αγωνίζεται σε όλο το β’ ημίχρονο, ενώ σχεδόν ένα 10λεπτό αγωνίστηκε και ο Νίκος Σταυριδάκης.

Φάσεις και Γκολ

10’ λάθος εκτίμηση του Τριποδιανού, ο οποίος ενώ είχε μπλοκάρει την μπάλα, την άφησε και την ξανά έπιασε και ο Ερμής Ζωνιανών κερδίζει έμμεσο φάουλ, ο Ξηρός έστρωσε στον Σκουτέλη και αυτός με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ, 1-0.

21’ καλή εκτέλεση φάουλ του Χιώτη θα διώξει σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

27’ φάουλ του Κόκκαλη η μπάλα θα φύγει άουτ.

32’ σέντρα του Σκουτέλη, ο Κιόρρι θα πλασάρει από κοντά αλλά ο Τριποδιανός εντυπωσιακά θα διώξει σε κόρνερ.

33’ την εκτέλεση του κόρνερ αναλαμβάνει ο Σκουτέλης, με τον Χριστοδούλου να πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

42’ καλή εκτέλεση φάουλ του Μέλι, θα μπλοκάρει ο Κασσωτάκης.

59’ ο Κιόρρι με το «μυτάκι» θα τσιμπήσει την μπάλα, αλλά ο Τριποδιανός θα πέσει στην αριστερή του γωνία και θα διώξει σε κόρνερ.

72’ σουτ του Σκουτέλη μέσα από την περιοχή με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Τριποδιανός.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ν. Σαρής, Λιοδάκης, Πατελάκης.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 10’ (Σ) Σκουτέλης.

ΑΣΙΣΤ: 10’ Ξηρός.

ΔΟΚΑΡΙ: 33’ Χριστοδούλου.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Χωματάς): Κασσωτάκης, Ν. Ζερβός, Χριστοδούλου, Κασαπάκης, Σκουτέλης, Βελιβασάκης, Κιόρρι (79’ Α. Παπαδάκης), Μ. Ζερβός (54’ Θόρια), Ξηρός, Χιώτης (79’ Ευαγ. Παρασύρης), Πλουμής (79’ Γ. Παρασύρης).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Λαδιανός, Καραμπατζάκης, Πολύχρονος, Τσαπόκου, Μέλι (46’ Γεωργιουδάκης), Μαυρής, Τσακάλι, Μάλτσι (85’ Σταυριδάκης), Κόκκαλης, Χαραλαμπάκης (46’ Εμ. Τζουγανάκης).

Προηγούμενο άρθροΔύσκολη αποστολή σήμερα (17.00) στα Μισίρια με Ερμή Ζωνιανών
Επόμενο άρθροΤρίποντο ελπίδας… στα Αγγελιανά (1-2)