Με το τρίποντο της νίκης επέστρεψε από τα Αγγελιανά η ομάδα μας κερδίζοντας με 1-2 το τοπικό Αρκάδι σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες με τις οποίες παρατάχθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι (Χαραλαμπάκης, Ρ. Αποστολάκης, Αλεξανδρόπουλος, Μπουλής, Τζαγκαράκης, Ι. και Π. Ποθουλάκης, Σαρινάκης, Στεφανάκης) είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας δικαίως στη νίκη με 2-1. Ειδικότερα στο α’ μέρος η ομάδα μας ήταν αυτή που απείλησε σε δύο περιπτώσεις, πριν ανοίξει το σκορ στο 43’ με κεφαλιά του Σωτήρη Κόκκαλη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν 1-2 καλές στιγμές, αλλά η ομάδα μας ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στην αντεπίθεση και σε μία από αυτές ο Μάλτσι ανατράπηκε από τον Τζωρτζινάκη με τον Μηνά Μαυρή στο 82’ με όμορφη εκτέλεση να γράφει το 0-2. Στη συνέχεια το Αρκάδι Αγγελιανών είχε δοκάρι με τον Α. Στεφανάκη (83’), μείωσε με τον Κ. Αντιασβίλι (84’), ενώ η ομάδα μας έχασε μοανδικές ευκαιρίες να κλειδώσει τη νίκη με τους Κόκκαλη (80’, 87’) και Μάλτσι (86’).

Φάσεις και Γκολ

13’ σουτ του Μάλτσι θα διώξει σε κόρνερ ο Κισσανδράκης.

36’ μονοκόμματο σουτ του Κόκκαλη, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

43’ ο Πολύχρονος εκτελεί φάουλ και ο Κόκκαλης πετάγεται στην καρδιά της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων, ανοίγοντας το σκορ, 0-1.

51’ κόρνερ του Κ. Κοσκινά, ο Α. Στεφανάκης δεν θα βρει την μπάλα όπως θα ήθελε και η κεφαλιά του θα περάσει παράλληλα από την εστία.

67’ ο Α. Στεφανάκης θα κερδίσει την κεφαλιά με τον Τριποδιανό να βρίσκει λίγο την μπάλα και τον Πολύχρονο να παραχωρεί το πλάγιο.

80’ ο Μάλτσι στρώνει στον Κόκκαλη, το διαγώνιο σουτ του οποίου θα φύγει ελάχιστα άουτ.

81’ ο Μάλτσι ανατρέπεται από τον Τζωρτζινάκη και ο κ. Κετεσίδης δίνει αμέσως το πέναλτι.

82’ την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μαυρής, ο οποίος στέλνει την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Κισσανδράκη για το 0-2.

83’ ξαφνικό σουτ του Α. Στεφανάκη, η μπάλα θα τραντάξει το δεξί δοκάρι του Τριποδιανού.

84’ Κ. Αντιασβίλι και Σεϊντής παίζουν όμορφα το «1-2» με το σουτ του πρώτου να καταλήγει στα δίχτυα, μείωνοντας σε 1-2 για το Αρκάδι Αγγελιανών.

86’ ο Κόκκαλης βγάζει τετ α τετ τον Μάλτσι, ο οποίος ανοίγει τον τελευταίο κοντρόλ και πλασάρει πάνω στον Κισσανδράκη.

87’ καλό σουτ του Κόκκαλη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Δασκαλομαρκάκης, Αγαλιώτης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 84’ (Σ) Κ. Αντιασβίλι – 43’ (Κ) Κόκκαλης, 82’ πεν. Μαυρής.

ΑΣΙΣΤ: 84’ Σεϊντής – 43’ Πολύχρονος.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 81’ Μάλτσι.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 81’ Τζωρτζινάκης.

ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ (Μιχάλης Παπαδάκης): Κισσανδράκης, Τζωρτζινάκης, Κ. Αντιασβίλι, Κ. Οικονομάκης, Α. Στεφανάκης, Κ. Κοσκινάς, Ματέρνα, Χρυσός, Εμ. Κωστάκης (58’ Καλούδης),  Μ. Οικονομάκης, Ι.Ζ. Λαδιανός (58’ Σεϊντής).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Καραμπατζάκης (75’ Βροντάκης), Τσαπόκου, Κόκκαλης, Μαυρής, Μάλτσι, Πολύχρονος, Τσακάλι (68’ Μέλι), Α. Λαδιανός, Γεωργιουδάκης, Εμ. Τζουγανάκης (89’ Σκαλιδάκης).

Προηγούμενο άρθροΑνταγωνιστική ξανά… της στοίχισε μια αδράνεια
Επόμενο άρθροΔράση για τα τμήματα Κ14, Κ12 της Ακαδημίας μας