Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας, στην επιστροφή της στην δράση, να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2 από τον Ψηλορείτη στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις με την ομάδα μας να είναι ανώτερη στο α’ ημίχρονο, δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε. Αποτέλεσμα ήταν οι φιλοξενούμενοι να καταφέρουν να αιφνιδιάσουν την ομάδα μας στο ξεκίνημα της επανάληψης πετυχαίνοντας δύο γκολ μέχρι το 52’. Το 0-2 από τα γκολ των Μαγάκη, Καλυβιανάκη, ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει με την ομάδα μας να έχει την εδαφική υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ψηλορείτη και μοιραία ήρθε η ήττα.

Φάσεις και γκολ

3’ καλό σουτ του Ζότο, θα μπλοκάρει ο Βεζύρης.

5’ σέντρα του Λαδιανού, ο Χατζηκωνσταντίνου δεν θα προλάβει να πλασάρει.

8’ φάουλ του Χατζηκωνσταντίνου, ο Βεζύρης θα αποκρούσει ασταθώς, με τους αμυντικούς να διώξουν την μπάλα.

10’ σουτ του Μαγάκη, η μπάλα θα φύγει λίγο από το οριζόντιο δοκάρι.
18’ σέντρα του Σαμιώτη πλασέ του Ζότο, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

30’ κόρνερ του Χατζηκωνσταντίνου, ο Ζότο θα προλάβει την έξοδο του Βεζύρη, αλλά η κεφαλιά του προ κενής εστίας θα φύγει άουτ.

48’ ο Βλαϊκούδης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, ο Τσιλιμπάρης θα απομακρύνει, αλλά ο Μαγάκης με προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1.

52’ ο Καλυβιανάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα νικήσει τον Τσιλιμπάρη για το 0-2.

73’ ο Χατζηκωνσταντίνου εκτελεί φάουλ και ο Βεζύρης διώχνει με γροθιές.

77’ ο Νεκ. Διαμαντάκης κλέβει από τον Α. Πολυδώρου και βγαίνει τετ α τετ με τον Τσιλιμπάρη, τον οποίο αποφεύγει αλλά τελευταία στιγμή ο Σαμιώτης προλαβαίνει και παραχωρεί κόρνερ.

89’ σουτ του Ρ. Αποστολάκη, θα διώξει με γροθιές ο Βεζύρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γ. Σαρής, Βαρβαντάκης, Ψωφάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 48’ (Σ) Μαγάκης, 52’ (Φ) Καλυβιανάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Κωστόπουλος, Βάρδας, Σαμιώτης, Πάγκαλος, Ζότο, Μαυρής (81’ Ρ. Αποστολάκης), Λαδιανός (60’ Α. Πολυδώρου), Σκαλιδάκης (53’ Πολύχρονος), Χατζηκωνσταντίνου (78’ Χαραλαμπάκης), Τσακάλι.

ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ (Δημήτρης Καραμπατζάκης): Βεζύρης, Τ. Μπουζάκης (74’ Τ. Μπουζάκης), Λοσεουρασβίλι, Πόπτσης, Μιχελιδάκης, Κρασονικολάκης, Μανωλιτσάκης, Καλυβιανάκης, Βλαϊκούδης (61’ Νεκ. Διαμαντάκης), Μαγάκης (83’ Χριστονάκης), Κουρνιανός (74’ Καραγιώργης).

Προηγούμενο άρθροΧόρευε… στην βροχή η Κ14, 1-5 την ΑΕΜ στο Πέραμα
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση για Εμ. Βοσκάκη