Τα λάθη της πλήρωσε η ομάδα μας γνωρίζοντας την ήττα με 0-4 από τον Τάλως Μελιδονίου σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Παρότι ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, σκόραρε στο 2’, με το γκολ να ακυρώνεται, το πρώτο λάθος το πλήρωσε και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8’. Δεν παράτησε το παιχνίδι, συνέχισε την προσπάθεια, αλλά μια εξαιρετική αντεπίθεση των φιλοξενουμένων έφερε το 0-2 στο 37’. Στο 63’ επήλθε ένα ακόμη λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμής για να πετύχει ο σαφώς πιο έμπερος Τάλως Μελιδονίου το 0-3, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Κέρδος για την ομάδα μας, η εξαιρετική εμφάνιση του 15χρονου Μανώλη Τζουγανάκη, ο οποίος είναι προϊόν της Ακαδημίας μας και παιχνίδι με το παιχνίδι ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του.

Φάσεις και Γκολ

2’ ο Μάλτσι εκτελεί φάουλ, ο Κόκκαλης με κεφαλιά φέρνει την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Μαυρής με 2η κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται αφού ο β’ βοηθός υπέδειξε πως η κεφαλιά του Κόκκαλη έγινε εκτός τελικής γραμμής.

4’ σουτ του Γεωργιουδάκη η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

8’ λάθος του Κόκκαλη στον χώρο του κέντρου ο Μιχάλης Κουγιουμουτζης θα μπει στην μεγάλη περιοχή θα σουτάρει, ο Τριποδιανός θα απομακρύνει αλλά από κοντά ο Ευαγ. Σωπασής θα γράψει το 0-1.

12’ κόρνερ του Μάλτσι στο β’ δοκάρι σουτ του Μαυρή, θα σώσουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων.

25’ καλό σουτ του Χαριτάκη η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

37’ σέντρα του Ευαγ. Σωπασή, ο Χαριτάκης με πλασέ θα πετύχει το 0-2.

40’ ο Πολύχρονος εκτελεί φάουλ, αλλά από κοντά Καραμπατζάκης, Μαυρής δεν μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

42’ σουτ του Τσακάλι η μπάλα θα φύγει άουτ.

63’ λάθος του Μέλι στο κέντρο, ο Μιχάλης Κουγιουμουτζής θα κερδίσει και θα σπάσει την μπάλα στον Χαριτάκη, ο οποίος με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή θα σημειώσει το 0-2.

76’ σουτ του Ευαγ. Σωπασή μέσα από την περιοχή θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Τριποδιανού.

90’ ο Γ.Στ. Σταρράς τροφοδοτεί μέσα στην περιοχή τον Ευαγ. Σωπασή, ο οποίος με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 0-4.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γ. Σαρής, Κελαϊδής, Πατελάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 8’ (Σ), 90’ (Σ) Ευαγ. Σωπασής, 37’ (Σ), 63’ (Σ) Χαριτάκης.

ΑΣΙΣΤ: 37’ Ευαγ. Σωπασής, 63’ Μιχ. Κουγιουμουτζής, 90’ Γ.Στ. Σταρράς.

ΔΟΚΑΡΙ: 76’ Ευαγ. Σωπασής.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός (83’ Αργ. Προβιάς), Καραμπατζάκης, Τσαπόκου (46’ Βροντάκης), Κόκκαλης (83’ Σταυριδάκης), Μαυρής, Μάλτσι (70’ Σκαλιδάκης), Πολύχρονος, Τσακάλι (59’ Μέλι), Λαδιανός, Γεωργιουδάκης, Εμ. Τζουγανάκης.

ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ (Ανδρέας Τσουπάκης): Βογιατζιδάκης, Ηλ. Χνάρης (74’ Μπρέγκασι), Γ. Σωπασής, Σκαράκης, Θεοδωράκης, Βασσάκης (57’ Γ.Στ. Σταρράς), Ευαγ. Σωπασής, Μιχ. Κουγιουμουτζής (74’ Βαρδάκης), Χαριτάκης (74’ Λουκάκης), Ψωμάς (57’ Μυρ. Κυριακάκης).

Προηγούμενο άρθροΟ απολογισμός της Ακαδημίας μας το Σάββατο (9/4)
Επόμενο άρθροΚαλή εικόνα η ομάδα μας, έχασε ευκαιρίες, αλλά μίλησε η εμπειρία του Ψηλορείτη