Πάλεψε παρά τις αντίξοες συνθήκες η ομάδα μας απέναντι στον Ποσειδώνα Γερανίου, αλλά ηττήθηκε στο 84ο λεπτό, από γκολ το οποίο ίσως ο σκόρερ να ξεκίνησε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

Η ομάδα μας στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια δυνατή, ποιοτική και με έμπειρους ποδοσφαιριστές ομάδα, όπως ο Ποσειδώνας, αγωνιζόμενη και πάλι με χίλια μύρια… προβλήματα. Με μείον 14(!) ποδοσφαιριστές αγωνίστηκε η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι, η οποία παρατάχθηκε με μόλις 12 όλους κι όλους ποδοσφαιριστές! Για διάφορους λόγους απουσίασαν από το σημερινό παιχνίδι οι Κόκκαλης, Π. Ποθουλάκης, Ι. Ποθουλάκης, Τζαγκαράκης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρής, Ρ. Αποστολάκης, Φ. Ιμπραχίμι, Μάλτσι, Λέζι, Σταυριδάκης, Χαραλαμπάκης, Σαρινάκης και Βροντάκης. Στα οφέλη για μία ακόμη φορά το πρώτο 90λεπτό της ποδοσφαιρικής πορείας σε επίπεδο ανδρών του 15χρονου Μανώλη Τζουγανάκη, ο οποίος ήταν ανταγωνιστικός, έχοντας και την σημαντικότερη ευκαιρία της ομάδας μας, για να ανοίξει αυτή το σκορ στο 50ο λεπτό.

Φάσεις και Γκολ

12’ ο Βλαστός θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά το πλασέ του θα διώξει εντυπωσιακά με το πόδι ο Τριποδιανός σε κόρνερ.

27’ σε θέση βολής ξανά ο Βλαστός, μα ο Τριποδιανός και πάλι θα σώσει.

32’ σουτ του Βλαστού θα απομακρύνει την μπάλα ο Τριποδιανός.

35’ σουτ του Μπουλή έξω από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει σε σώματα και θα καταλήξει κόρνερ.

36’ ο Γεωργιουδάκης θα εκτελέσει απευθείας κόρνερ αλλά ο Μανιαδάκης θα απομακρύνει.

37’ καλό σουτ του Τσακάλι, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

50’ ο 15χρονος Τζουγανάκης θα βρεθεί μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του θα διώξει εντυπωσιακά ο Μανιαδάκης.

84’ ο Ι. Μαρινάκης εκτελεί φάουλ και ο Στέλικος με πλασέ μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, 0-1, με την ομάδα μας να διαμαρτύρεται πως ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γ. Σαρής, Δασκαλομαρκάκης, Χονδρογιάννης.

ΤΟ ΓΚΟΛ 84’ (Σ) Στέλικος.

ΑΣΙΣΤ: 84’ Ι. Μαρινάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Τσαπόκου (78’ Σκαλιδάκης), Στεφανάκης, Λαδιανός, Πολύχρονος, Μπουλής, Γεωργιουδάκης, Εμμ. Τζουγανάκης, Καραμπατζάκης, Μέλι, Τσακάλι.

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Στέλιος Κοζανίδης): Μανιαδάκης, Καπετανάκης, Στ. Κάββαλος, Ψαλιδάκης, Πετρογιαννάκης, Σπανίδης (31’ Στέλικος), Ι. Μαρινάκης, Ι.Κ. Σηφακάκης (66’ Γ.Ν. Νικολακάκης), Πλεύρης, Βλαστός (90’ Ραούλ), Ν. Αποστολάκης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (16.00) με Ποσειδώνα στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΑναβολή στα Σελλιά για την ανδρική μας ομάδα, αναβολή και για Κ16, Κ12