Ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι θα κληθεί να δώσει σήμερα η ομάδα μας, φιλοξενώντας στο γήπεδο Ατσιποπούλου στις 16.00 το απόγευμα τον Ποσειδώνα Γερανίου.

Πρόκειται για παιχνίδι στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου, με την ομάδα μας παρά τις πολλές και σημαντικές που έχει ξανά, να θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια απέναντι της θα έχει ένα δυνατό αντίπαλο όπως ο Ποσειδώνας, ο οποίος δείχνει αρκετά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, προερχόμενος από το εντός έδρας 0-0 με τον Ερμή Ζωνιανών.

Και πάλι η ομάδα μας θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός θα στερηθεί των υπηρεσιών 13 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι για διάφορους λόγους θα απουσιάσουν από το σημερινό παιχνίδι. Ο λόγος για τους Π. Ποθουλάκη, Ι. Ποθουλάκη, Τζαγκαράκη, Αλεξανδρόπουλο, Μαυρή, Ρ. Αποστολάκη, Φ. Ιμπραχίμι, Μάλτσι, Λέζι, Σταυριδάκη, Χαραλαμπάκη, Σαρινάκη, Βροντάκη που δεν υπολογίζονται για την σημερινή αναμέτρηση. Αντιθέτως επιστρέφουν και πάλι στην αποστολή οι Κόκκαλης, Σκαλιδάκης και Καραμπατζάκης.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Γιώργος Σαρής με βοηθούς τους Δασκαλομαρκάκη, Χονδρογιάννη και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΟρίστηκαν τα παιχνίδια για 22η, 23η και 24η αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΉττα στο φινάλε για την ελλιπέστατη ομάδα μας