Πάλεψε το παιχνίδι η ομάδα μας σήμερα στα Μισίρια απέναντι στον 2ο της βαθμολογίας ΑΟ Άρης, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 1-0 σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Το γκολ του Χαριτάκη με το οποίο προηγήθηκε ο ΑΟ Άρης μόλις στο 7’ έκρινε το νικητή, με την ομάδα μας να στέκεται εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τις δικές της στιγμές για να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση. Σημαντικότερες όλων η κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Μαυρή στο 39’.

Φάσεις και Γκολ

7’ όμορφη ενέργεια από αριστερά του Κραβαρίτη, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή κόβει στον Χαριτάκη, ο οποίος από κοντά με πλασέ ανοίγει το σκορ.

18’ σουτ του Περίφανου, θα διώξει σε κόρνερ ο Τσιλιμπάρης.

39’ φάουλ του Στεφανάκη, ο Μαυρής θα πιάσει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Άρη, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Α. Κελαϊδή.

43’ σέντρα του Μεταξάκη, εξ’ επαφής κεφαλιά του Σεφουλάι προ κενής εστίας, η μπάλα θα φύγει άουτ.

45’ σέντρα του Πολύχρονου, κεφαλιά του Ζότο θα μπλοκάρει ο Κελαϊδής.

59’ σουτ του Κραβαρίτη θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Τσιλιμπάρης.

78’ ατομική ενέργεια του Χονδρογιάννη και σουτ του Άννι άουτ.

87’ σέντρα του Κραβαρίτη, σουτ του Χαριτάκη θα σώσει ο Τσιλιμπάρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Καλυβιανάκης, Βλαχάκης.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 7’ (Σ) Χαριτάκης.

ΑΣΙΣΤ: 7’ Κραβαρίτης.

ΔΟΚΑΡΙ: 39’ Μαυρής.

ΑΟ ΑΡΗΣ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Α. Κελαϊδής, Αντουράκης (66’ Χονδρογιάννης), Μεταξάκης, Γκεοργκιέφσκι, Καραβιώτης, Περίφανος, Σεφουλάι (70’ Βρεττός), Μπαριαμάι (64’ Ανδρουλάκης), Χαριτάκης, Ερ. Ματαραγκάσι (56’ Άννι), Κραβαρίτης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Πολύχρονος, Τζαγκαράκης (26’ λ.τ. Στεφανάκης), Σαμιώτης, Α. Πολυδώρου (83’ Τσακάλη), Λαδιανός (72’ Αλεξανδρόπουλος), Μαυρής, Ζότο, Πάγκαλος, Παπαχρήστος, Ν. Χατζηκωνσταντίνου.

Προηγούμενο άρθροΓια ότι καλύτερο σήμερα στα Μισίρια με Άρη
Επόμενο άρθροΣήμερα (12.00) με ΑΕΜ1 η Κ12