Τα μπάρμπεκιου… δίνουν και παίρνουν στο Ατσιπόπουλο, δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, η οποία δίχως άλλο είναι ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Την Τετάρτη το βράδυ την σκυτάλη… πήρε ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας μας Δημήτρης Δομαζάκης, ο οποίος την επόμενη ημέρα της ονομαστικής του εορτής πρόσφερε πλούσιο κέρασμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Την ευθύνη του ψησίματος φυσικά είχε ο ειδικός… επίσης εορτάζων στις 26 Οκτωβρίου, Δημήτρης Αποστολάκης, συνεπικουρούμενος από τον γενικό αρχηγό Μπάμπη Χαραλαμπάκη, που έσβησαν τα κάρβουνα… και έβαλαν φωτιά… στα πιρούνια! Από κοντά φυσικά ο πρόεδρος μας Νίκος Βερνάδος, αλλά και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας Παντελής Κατικάς.

Ενδεικτικού του οικογενειακού κλίματος στην ομάδα μας, πως το παρόν έδωσαν και οι άτυχοι ποδοσφαιριστές μας που αποκόμισαν τραυματισμούς στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας, Ραφαήλ Αποστολάκης, Ίλβι Τσαπόκου και Γιάννης Χαραλαμπάκης, οι οποίοι φρόντισαν με όλα τα μέσα… να βρεθούν στο «σπίτι» μας και να τους ευχηθούμε άπαντες τάχιστη ανάρρωση και γρήγορα ξανά εντός των 4 γραμμών του γηπέδου.

Προηγούμενο άρθροΛύγισε και από την κούραση… στο β’ μέρος η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΜία ακόμη εκτός έδρας αποστολή με Ασή Γωνιά για την ομάδα μας