Πλούσιο… ήταν ένα ακόμη πρωινό Σαββάτου για την Ακαδημία μας, με δύο ηλικιακά τμήματα της να δίνουν αγώνες στα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣΡ.

Για σήμερα στο γήπεδο βρέθηκαν τα ηλικιακά τμήματα Κ16 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2007 και νεότεροι) και Κ12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2011 και νεότεροι) της Ακαδημίας μας δίνοντας παιχνίδια για την 7η αγωνιστική των πρωταθλημάτων τους. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές χάρηκαν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι τηρώντας το fair play και το ευ αγωνίζεσθαι.

Πρωτάθλημα Κ16: Ολυμπιακός Ρ. – Ε.Α.Π. 1 – 2
Με νίκη και μάλιστα με ανατροπή συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα μας η ομάδα Κ16 της Ακαδημίας μας, επικρατώντας με 1-2 του Ολυμπιακού Ρεθύμνου σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Μισιρίων. Η ομάδα μας αν και βρέθηκε με το καλημέρα… πίσω στο σκορ έφτασε στην ανατροπή με δύο γκολ του Κώστα Παυλάκη, ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Τσέλακ στο 29’.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 3’ (Σ) Γενεράλης – 20’ (Σ), 55’ Κ. Παυλάκης.
ΑΣΙΣΤ: 55’ Τσέλακ.
ΔΟΚΑΡΙ: 29’ Τσέλακ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Βασίλης Νικολουδάκης): Μιχαηλίδης, Στ. Γωνιωτάκης, Δ. Λαγκουβάρδος, Αιμ. Κοσκινάς, Τζανιδάκης, Πάτσο, Τζάκο, Γενεράλης, Δαφέρμος, Γλατζινάς.
Έπαιξαν ακόμη οι Κλίνης, Κ. Λαγκουβάρδος, Αντωνίου, Κόκκινος.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Σπ. Χαραλαμπάκης, Γ. Τζωρτζινάκης, Β. Ποθουλάκης, Λίτσι, Κ. Παυλάκης, Τσέλακ (73’ Κιτράκης), Στ. Τζουγανάκης (79’ Μανταδάκης), Σωπασουδάκης, Ρουσσάκης, Α. Μουλίτσας, Κ. Κλειδής (69’ Λιβαθηνός).

Πρωτάθλημα Κ12
Παιχνίδι και χαρά για τα τμήματα Κ12 της Ακαδημίας μας και του Ρεθυμνιακός ΑΟ το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Ατσιποπούλου. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων χάρηκαν το παιχνίδι και έφυγαν γεμάτη από μία ακόμη αναμέτρηση, όπου δεν υπήρχε αυτοσκοπός η νίκη και η βαθμοί.
Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Χατζηδάκης, Ν. Λιονής, Π. Λιονής, Λιουδάκης, Λιμάκης, Κυριακάκης, Σερπέζης, Μπουλάρι, Μ. Ζεάκις.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (17.00) ρίχνει αυλαία η Ε.Α.Π. στην Β’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΜε νίκη αποχαιρέτησε τη σεζόν η Ε.Α.Π.