ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Παντελής Κατικάς (Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας Ε.Α.Π.)

Ο Παντελής Κατικάς γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1971 και είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa B’.
Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε στον Ρεθυμνιακό το 2006, ως βοηθός προπονητής του Ηλία Μπουλιού, αλλά και ως προπονητής στην Ακαδημία της ομάδας, στην οποία παρέμεινε ως το 2009. Το καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε πόστο στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων, όπου παρέμεινε για 9 χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2019, κατέχοντας από τον Ιούνιο του 2015 την θέση του Υπεύθυνου Ακαδημίας. Από τον Ιούλιο του 2019 εντάχθηκε στην Ακαδημία της ομάδας μας, αναλαμβάνοντας να εκτελεί τα χρέη του Τεχνικού Διευθυντή της.

Σαν ποδοσφαιριστής ο Παντελής Κατικάς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άρη Ρεθύμνου το 1987. Το καλοκαίρι του 1988 μεταπήδησε στον Αστέρα Ρεθύμνου στον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρόνια, για να «μετακομίσει» τη σεζόν 1990-91 στους Ερασιτέχνες της ΕΑΡ όπου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Νέων. Το 1991 επέστρεψε στον Αστέρα Ρεθύμνου, στον οποίο και αγωνίστηκε μέχρι το 2000. Τότε μεταγράφηκε στον Αίαντα όπου αγωνίστηκε ως και το 2004, κλείνοντας την καριέρα του το 2006 μετά από δύο χρόνια που φόρεσε την φανέλα του Ρεθυμνιακού. Στην καριέρα του κατέκτησε 1 πρωτάθλημα (1998) και 1 Super Cup (1998) με τον Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ είχε συμμετοχές σε 5 τελικούς Κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Πολύδωρος Πολυδώρου (Προπονητής Ακαδημίας Ε.Α.Π.)

Ο Πολύδωρος Πολυδώρου γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1996 κατάγεται από την Κύπρο και στο Ρέθυμνο βρίσκεται διότι φοιτά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (4ο έτος).
Με την προπονητική ξεκινάει να ασχολείται τον Φεβρουάριο του 2020 με την ένταξη του στην προπονητική ομάδα της Ακαδημίας της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποτελεί την έναρξη της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα με την προπονητική του πορεία, συνεχίζει να είναι ενεργός ποδοσφαιριστής με την ομάδα μας, την φανέλα της οποίας φοράει από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι και σήμερα.
Στην σύντομη ποδοσφαιρική καριέρα του, πριν μεταγραφεί στην ομάδα μας τον Γενάρη του 2019, έχει αγωνιστεί σε Ακαδημία ΑΕ Πάφου, Προμηθέας, Αναγέννηση/Ελπίδα, ΝΕΑΡ και Φλόγα Ρουστίκων.

Κώστας Πολύχρονος (Προπονητής Ακαδημίας Ε.Α.Π.)

Ο Κωνσταντίνος Πολύχρονος, έχει γεννηθεί στις 15 Δεκεμβρίου 1984 και είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa C’. Επιπλέον έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Αθήνας Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2014 στο Ατσιπόπουλο και εκ τότε συνεργάζεται αδιάλειπτα με την Ακαδημία της Ε.Α.Π.

Παράλληλα με την προπονητική του πορεία, συνεχίζει να είναι ενεργός ποδοσφαιριστής με την ομάδα μας, την φανέλα της οποίας φοράει από το 2015 μέχρι και σήμερα. Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε στην Ακαδημία του ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, για να φορέσει στην συνέχεια την φανέλα των ΑΟΝ Αστέρας, Αγία Ελεούσα, Καπανδρίτι, Δάφνη Π. Φαλήρου, Ακούμια, Ψηλορείτης, ΟΦ Αρμένων.

Δημήτρης Σαμιώτης (Προπονητής Ακαδημίας Ε.Α.Π.)

Ο Δημήτρης Σαμιώτης γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 1993. Με την προπονητική ξεκίνησε να ασχολείται το 2016 όταν και εντάχθηκε στην προπονητική ομάδα της Ακαδημίας της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ.

Παράλληλα με την προπονητική του πορεία, συνεχίζει να είναι ενεργός ποδοσφαιριστής με την ομάδα μας, την φανέλα της οποίας φοράει από το 2015 μέχρι και σήμερα. Ακόμη έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία της ΕΑΡ 2000 (ως το 2010), στον Τάλως Γαράζου (2010-2011), στην Ασή Γωνιά (2011-2012), στον ΟΦ Αρμένων (2012-2013) και στη Δόξα Πλατανέ (2014-2015).

Μαρία Ψυχαράκη (Προπονήτρια Ακαδημίας Ε.Α.Π.)

Η Μαρία Ψυχαράκη γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 1996 και είναι κάτοχος Πτυχίου του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής σε γυμναστήρια της πόλης μας, έχει δουλέψει ακόμη στο πρόγραμμα ΚΔΑΠ με την απασχόληση παιδιών.

Η ένταξη της στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π., μέλους του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποτελεί την έναρξη της ενασχόλησης της με το ποδόσφαιρο.

Δημήτρης Δομαζάκης (Προπονητής Τερματοφυλάκων Ακαδημίας Ε.Α.Π.)

Ο Δημήτρης Δομαζάκης γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1978 και κατέχει την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στην Ακαδημία της ομάδας μας. Το 2011 ξεκίνησε την ενασχόληση του με την προπόνηση και εκπαίδευση τερματοφυλάκων στην ανδρική ομάδα μας αλλά και στην Ακαδημία.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την Ακαδημία της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ, αγωνιζόμενος και στην ανδρική μας ομάδα, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι ομάδες Πηγή, Κάλυβος, Καλονύκτι, Απόλλωνας, κλείνοντας την καριέρα του στην ομάδα μας.