Πλούσια ποδοσφαιρική δράση είχαμε για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία μας, με 12 ηλικιακά τμήματα να δίνουν σειρά φιλικών παιχνιδιών στα γήπεδα Σοχώρας, Ατσιποπούλου και Μισιρίων.

Διανύοντας τον δεύτερο μήνα λειτουργίας της Ακαδημίας, οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στα γήπεδα του νομού.

Ο κύριος όγκος των παιχνιδιών διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (12/10) στο γήπεδο Μισιρίων με τις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν τα ηλικιακά τμήματα Κ9, Κ10, Κ13 του ΟΦΗ Ρεθύμνου, Κ7, Κ8, Κ9 της ΕΑΠ/Αστέρας, όπως και Κ9Β, Κ12Γ του ΑΟΝ Αστέρα, αντιμετωπίζοντας αντίστοιχα τμήματα του ΑΟ Άρη Περιβολίων. Την ίδια ώρα στο γήπεδο της Σοχώρας η Κ14 ΕΑΠ/Αστέρας αντιμετώπισε τα κορίτσια του ΑΟ ΡΕΑ Β’. Την σκυτάλη πήραν το πρωί της Κυριακής (13/10) τα ηλικιακά τμήματα Κ10, Κ12 της ΕΑΠ/Αστέρας φιλοξενώντας στο γήπεδο Ατσιποπούλου τα αντίστοιχα τμήματα του Αστέρα Περάματος.

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ «YOUTH» ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΜΠΑΛΝΤΟΚ
Το βράδυ του Σαββάτου (12/10) στο γήπεδο της Σοχώρας διεξήχθη το δυνατό φιλικό της «Youth» (Κ17) του ΑΟΝ Αστέρα με το Candia Maris από το Ηράκλειο. Σε αυτή την αναμέτρηση οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μας, μας συγκίνησαν με την πρωτοβουλία τους να τιμήσουν την μνήμη του Τζόρτζ Μπάλντοκ, αφού φωτογραφήθηκαν κρατώντας στα χέρια μια φανέλα με το Νο2 και το όνομα του Μπάλντοκ στο πίσω μέρος της. Στο αγωνιστικό μέρος, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις, η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Χουσεΐν στο 74’ και ενώ στο α’ ημίχρονο ο τερματοφύλακας του ΑΟΝ Αστέρα Κάρολος Μπεκ απέκρουσε πέναλτι.

«Youth» (Κ17) ΑΟΝ Αστέρας – Candia Maris 1 – 0
ΤΟ ΓΚΟΛ: 74’ (Σ) Χουσεΐν.
«YOUTH» ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Καραντάθας): Μπεκ, Παπαπαναγιώτου, Μυλωνάς, Αραπάι, Μαρκάκης, Παπαγιαννάκης, Λαγκουβάρδος, Ζούμπερης, Κόκκινος, Τζωρτζινάκης, Χουσεΐν.
Έπαιξαν ακόμη οι: Σπ. Χαραλαμπάκης, Ηλιάκης, Τζάκο, Μπακογιάννης, Ψαραδέλης, Ριτζάκης.

Προηγούμενο άρθροΠοδαρικό με το αριστερό… στο Ατσιπόπουλο