Η ώρα της επιστροφής στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου μετά από 2 χρόνια απουσίας έφτασε για την ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ. Η πρωταθλήτρια Β’ ΕΠΣΡ 2023-24 θα ξεκινήσει το ταξίδι της στην Α’ Κατηγορία την Κυριακή (6/10) στις 16.00 το απόγευμα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» φιλοξενούμενη της Επισκοπής.

Σαφέστατα εξαιρετικά δύσκολη η πρεμιέρα για την ομάδα μας, απέναντι στην πολύπειρη Επισκοπή, η οποία επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από 6 χρόνια απουσίας και στοχεύει στην άμεση επιστροφή της στις Εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία και θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι στον δυνατό αντίπαλο της και εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο κόουτς Κώστας Πολύχρονος έχει γεμάτο απουσιολόγιο… αφού στο Κυριακάτικο παιχνίδι δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Καλτσουνίδης, Σαρινάκης, Μανωλακάκης, Τσέλακ, Σταρένιος, Ι. Χαραλαμπάκης και Ποθουλάκης. Επιπλέον, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των ανέτοιμων Βαγγέλη Λαδιανού και Στέλιου Μαγαράκη.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Αναστάσιος Αγαλιώτης με βοηθούς τους Γιώργο Κελαϊδή, Μανώλη Τσικιντίκο και παρατηρητή διαιτησίας τον Βασίλη Γαγάνη.

Προηγούμενο άρθροΠολύχρονος: «Να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο με την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών»
Επόμενο άρθροΤο πάλεψε… η ομάδα μας για ένα ημίχρονο στην Επισκοπή