Το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της θα κληθεί να δώσει το Σάββατο (28/9) η ομάδα μας για τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου 2024-2025.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου στην Α’ φάση της διοργάνωσης η Ε.Α.Π. φιλοξενεί στις 16.30 το απόγευμα του Σαββάτου τον ΑΟ Ποσειδών Γερανίου. Η ομάδα μας θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα, ώστε να διατηρήσει τις πιθανότητες της ζωντανές για την κατάληψη μίας εκ των πρώτων τριών θέσεων που οδηγούν στην προημιτελική φάση. Για ένα ακόμη παιχνίδι βέβαια ο κόουτς Κώστας Πολύχρονος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών, μιας και θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους οι Καλυβιανάκης, Ε. Λαδιανός, Μανωλακάκης, Σταρένιος, Ι. Χαραλαμπάκης, Ποθουλάκης. Αντιθέτως στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου επιστρέφει και πάλι ο Ίβο Τσακάλι, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας πριν από μία εβδομάδα με τον ΑΟΝ Αστέρα στο γήπεδο της Σοχώρας.

Την αναμέτρηση του γηπέδου Ατσιποπούλου θα διευθύνει ο Κώστας Καλυβιανάκης, με βοηθούς, τον Γιάννη Φραγκιαδάκη και την Μαρία Τζανάκη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης.

Προηγούμενο άρθροΤο αναλυτικό πρόγραμμα της Ε.Α.Π. στις 5 πρώτες αγωνιστικές Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΠροσπάθησε, αλλά λύγισε η ομάδα μας από τον Ποσειδώνα