Την ευκαιρία για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων είχε ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας το Σάββατο (14/9) με τον Άρη Ρεθύμνου.

Η ομάδα των Περιβολίων ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε με 1-4. Η ομάδα μας προσπάθησε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στο δύσκολο φιλικό που έδωσε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Α’ κατηγορίας, η οποία πέρυσι έχασε τον τίτλο στην ισοβαθμία από τον Ρεθυμνιακό.

Ήταν ένα πολύ καλό τεστ με τους παίκτες μας και τον κόουτς να συνεχίζουν την σκληρή δουλειά ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού με τον ΑΟΝ Αστέρα σε μία εβδομάδα για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν με τον Ζότο στο 6’, το σουτ του οποίου έπεσε στην δεξιά του γωνία ο Σπ. Χαραλαμπάκης και απομάκρυνε την μπάλα. Όμως στο 11’ μια καλά εκτελεσμένη κομπίνα σε κόρνερ από τον Παπιομύτογλου, έφερε το 0-1 με καλοζυγισμένο σουτ του Μεταξάκη από τα όρια της περιοχής. Στο 15’ ο Σαρινάκης με μπαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Κ. Παυλάκη, το σουτ του οποίου λίγο έξω από την περιοχή έφυγε άουτ. Στο 20’ ο ΑΟ Άρης πέτυχε το 0-2 μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Στ. Αντουράκη, για να έρθει στο 30’ με πανομοιότυπο τρόπο ο Ζότο και να γράψει το 0-3.

Στο 57’ ο Γρηγοράκης μετά από όμορφο συνδυασμό με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0-4 για τον Άρη Ρεθύμνου. στο 60’ η ομάδα μας μείωσε σε 1-4 με όμορφο πλασέ του Βαγγέλη Λαδιανού, κερδίζοντας το ριμπάουντ στην απόκρουση του Κρούτι στο τετ α τετ με τον Καζαμία. Στο 77’ ο Κρούτι «είπε» όχι σε νέο τετ α τετ με τον Καζαμία, με τον τελευταίο να σπαταλάει και την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε πλασάροντας στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 80’ ο 15χρονος Φίλιππος Βροντάκης με εξαιρετικό τρόπο έδιωξε σε κόρνερ την σέντρα σουτ του Μήτσουλα.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Σπ. Χαραλαμπάκης, Καρδαράς, Εμ. Παυλάκης, Λίτσι, Μπράχο, Μαγαράκης, Καλτσουνίδης, Κ. Παυλάκης, Σαρινάκης, Τσέλακ, Καζαμίας.

Έπαιξαν ακόμη οι Ευαγ. Λαδιανός, Βροντάκης, Σωπασουδάκης,

ΑΟ ΑΡΗΣ (Γιάννης Καραβιώτης): Οδ. Κελαϊδής, Στ. Αντουράκης, Παπαδόπουλος, Μεταξάκης, Α.Γ. Βαρούχας, Χονδρογιάννης, Βρεττός, Λαγκουβάρδος, Παπιομύτογλου, Κουταλάς, Ζότο.

Έπαιξαν ακόμη οι Π. Κρούτι, Κοτζαμπασίδης, Μ. Τάρε, Εσπιαλίδης, Στ. Τσόγκας, Γρηγοράκης, Ν. Μαριόλος, Γκεοργκίεφ, Μήτσουλας, Θ.Ε. Βαρούχας.

Προηγούμενο άρθροΔυνατό φιλικό τεστ το Σάββατο (17.45) για την Ε.Α.Π. με τον ΑΟ Άρη
Επόμενο άρθροΤην Κυριακή (22/9) το ΑΟΝ Αστέρας-ΕΑΠ, το Σάββατο (28/9) με ΑΟ Ποσειδών