Η ΑΕ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ και ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την σύμπραξη, συμφωνία και συνεργασία επί όλων των ζητημάτων και πλέον θα πορευόμαστε χέρι-χέρι στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο.

Δύο ερασιτεχνικά σωματεία που εδώ και δεκαετίες πρεσβεύουν τον υγιή και σπουδαίο ρόλο τους στην κοινωνία τους και στην κοινωνία του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να ΕΝΩΣΟΥΜΕ τις δυνάμεις μας, οδεύοντας προς την εποχή του μέλλοντος.

ΕΝΩΝΟΥΜΕ τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ μέσα από την τεχνογνωσία και την μεγάλη εμπειρία των μελών μας, με απώτερο σκοπό την εξέλιξη, αναβάθμιση και υψηλή στόχευση για το κοινωνικό λειτούργημα που επί δεκαετίες υπηρετούμε. Οι διοικήσεις της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ και του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου μετά από ώριμη σκέψη και με ταυτιζόμενες θέσεις, Φιλοσοφία και Αρχές γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, συμφωνήσαμε και θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που θέλουμε να οδηγηθούμε.

Με αυτή την ΣΥΜΠΡΑΞΗ, την ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ανοίγουμε νέους ορίζοντες όχι μόνο στα σωματεία μας, αλλά πάνω από όλα στα εκατοντάδες νέα παιδιά και τις οικογένειες τους, που μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα προβούμε σε αναλυτικές ανακοινώσεις αναφορικά με το πλάνο και το project λειτουργίας μας, σεβόμενοι την ιστορία και των δύο σωματείων, αλλά και όλων των μελών μας.

Προηγούμενο άρθροΜε πολλά χαμόγελα… έκλεισε η σεζόν για την Ακαδημία της Ε.Α.Π. (photo’s)
Επόμενο άρθροΝα σας ζήσει και πάντα χαρές πρόεδρε!