Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος από το φιλικό της Τετάρτης (28/8) στο Μελιδόνι απέναντι στον Τάλω, επικρατώντας με 2-1. Σε αυτό το δεύτερο φιλικό παιχνίδι η ομάδα μας είχε καλή εικόνα απέναντι σε ομάδα της Α’ κατηγορίας έχοντας συμπληρώσει 16 ημέρες προετοιμασίας και θα συνεχίσει να δουλεύει σε υψηλούς ρυθμούς.

Η Ε.Α.Π. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με το «καλημέρα» έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πολιουδάκη να αποκρούει το τετ α τετ του Καζαμία, ενώ ελάχιστα άουτ έφυγε το σουτ του Μ. Παυλάκη (28’). Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους στο 29’ με την κεφαλιά του Μπαξεβάνη να φεύγει λίγο άουτ. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 31’ με τον Σαρινάκη να νικιέται σε τετ α τετ από τον Πολιουδάκη. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Τάλως Μελιδονίου άνοιξε το σκορ στο 36’ με κοντινό πλασέ του Α.Χ. Λαδιανού, ενώ στο 38’ ο Μπαξεβάνης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ο Δαμανάκης κέρδισε πέναλτι και ο Μανώλης Παυλάκης ισοφάρισε σε 1-1 από τα 11 μέτρα. Ο σκόρερ έσωσε με προβολή το κοντινό πλασέ του Α.Χ. Λαδιανού στο επόμενο λεπτό, με την ομάδα μας να χάνει αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια με τους Σαρινάκη (53’), Δαμανάκη (60’, 63’), Τσέλακ (68’) και Καζαμία (73’). Όμως νωρίτερα στο 70’ ο Κώστας Παυλάκης απέφυγε και τον Πολιουδάκη και πλάσαρε στην κενή εστία για το 1-2, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μανώλη Δαμανάκη.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης (41’ Σπ. Χαραλαμπάκης), Μπράχο, Λίτσι, Καρδαράς, Εμ. Παυλάκης, Μαγαράκης, Καλτσουνίδης, Κ. Παυλάκης, Σωπασουδάκης, Καζαμίας, Σαρινάκης.

Έπαιξαν ακόμη Δαμανάκης, Τσέλακ, Τσακάλη, Ποθουλάκης.

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (28/8) στο Μελιδόνι για την Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι εγγραφές της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα στις εγκαταστάσεις Σοχώρας και Ατσιποπούλου