Φιλικό αρκετών δοκιμών και χρήσιμων συμπερασμάτων ήταν το τρίτο στην σειρά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, αυτό που έδωσε η ομάδα μας το Σάββατο (31/8) στο γήπεδο των Αρμένων απέναντι στον τοπικό ΟΦΑ.

Η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση της, απέναντι στον επίσης νεανικό ΟΦ Αρμένων. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τον τεχνικό της ομάδας μας να δει την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μας μετά την συμπλήρωση τριών εβδομάδων προπονήσεων.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Στέλιος Μαγαράκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κ. Παυλάκη, ενώ στο 18’ ο Καζαμίας σπατάλησε τετ α τετ αφού ανακόπηκε τελευταία στιγμή από αμυντικό των γηπεδούχων. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 44’ με τον Πετρή να σώζει το πλασέ του Εμ. Δαμανάκη που βρέθηκε απέναντι του μετά την κάθετη πάσα του Κ. Παυλάκη. Το 0-2 ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) με κοντινό πλασέ του Εμ. Δαμανάκη από εκτέλεση φάουλ του Κ. Παυλάκη. Στο 59’ και πάλι από στατική φάση διαμορφώθηκε το 0-3 με κοντινό πλασέ του Μαγαράκη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ευαγ. Λαδιανού.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Γιώργος Κωσταράκος): Πετρής, Γ’ Βογιατζάκης, Γ. Γασπαράκης, Παπαδογιάννης, Κλ. Τάρε, Ξηράς, Εμ. Χαλκιαδάκης, Ι. Κολυβάκης, Χρ. Λαγουδάκης, Χατζησπύρος, Π. Πολιτάκης.

Έπαιξε ακόμη ο Ν. Κολυβάκης.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Σπ. Χαραλαμπάκης, Εμ. Παυλάκης, Καρδαράς, Λίτσι, Μπράχο, Μαγαράκης, Εμ. Δαμανάκης, Σωπασουδάκης, Κ. Παυλάκης, Καζαμίας, Τσέλακ.

Έπαιξε ακόμη ο Ευαγ. Λαδιανός.

Προηγούμενο άρθροΝέο φιλικό τεστ το Σάββατο (31/8) στους Αρμένους για την Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθρο«Χτύπησε» το πρώτο ποδοσφαιρικό κουδούνι!