Μεγάλος μέρος της Ακαδημίας μας πέρασε το Σάββατο (6/4) στα γήπεδα του νομού Ρεθύμνου δίνοντας ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣΡ στις ηλικιακές κατηγορίες Κ14 και Κ10.

Την αρχή έκανε η Κ14 της Ακαδημίας μας (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι), η οποία μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι εν τέλει, ηττήθηκε με 3-2 από τον ΑΟ Άρη1, το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Μισιρίων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου.

Το απόγευμα την σκυτάλη πήραν τα δύο τμήματα της ηλικιακής κατηγορίας Κ10 της Ακαδημίας μας (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2014 και μικρότεροι), όπου έδωσαν τα παιχνίδια τους για την 8η αγωνιστική στους δύο ομίλους του εν λόγω πρωταθλήματος. Για τον Α’ Όμιλο Κ10 η Ε.Α.Π.1 φιλοξένησε στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Ρεθυμνιακό1 και την ίδια ώρα για τον Β’ Όμιλο η Ε.Α.Π.2 φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Ρεθύμνου από τον Ρεθυμνιακό2.

Πρωτάθλημα Κ14 (γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι)
Α’ Όμιλος: ΑΟ Άρης1 – Ε.Α.Π.1 3 – 2
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ: 21’ (Σ) Φυρογένης, 41’ (Σ) Τσαχάκης
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Κωνσταντινίδης, Κουτσιούκης, Ζεάκης (64’ Μουτάφης), Μανουσάκης, Λιμάκης, Λαδάκης (50’ λ.τ. Σταυρουλάκης), Τσαχάκης, Μπουλλάρι (65’ Γαγάνης), Αλ. Κυριακάκης (64’ Αλεξανδράκης), Μιχ. Κυριακάκης, Φυρογένης.

Πρωτάθλημα Κ10 (γεννηθέντες από το 2014 και μικρότεροι)
Α’ Όμιλος: Ε.Α.Π.1 – Ρεθυμνιακός1 4 – 2
Ε.Α.Π.1 (Λευτέρης Καζαμίας): Βογιατζιδάκης, Καραγιάννης, Μαρκάκης, Μωράκης, Παπαργυρίου, Δρυγιαννάκης, Κασσέλας, Βουρβαχάκης, Κοτσίφης, Ζάφρας, Λιβαθηνός.

 

Β’ Όμιλος: Ρεθυμνιακός2 – Ε.Α.Π.2 2 – 5
Ε.Α.Π.2 (Αντώνης Λαδιανός): Κλάδος, Μιχαλάκης, Καραμπούλης, Παπαδογιαννάκης, Μιχ. Βαμβακάς, Αχ. Βαμβακάς, Ανδρεαδάκης, Ιζαΐρ, Μυλωνάκης, Σπινθουράκης.

Προηγούμενο άρθροΤριπλό αγωνιστικό μέτωπο… το Σάββατο (6/4) για την Ακαδημία της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα στα πλέι οφ σήμερα (17.00) για την Ε.Α.Π.