Προσπάθησε, αλλά λύγισε η ομάδα μας από τον Ποσειδώνα

Την 2η ήττα της στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνο γνώρισε η ομάδα μας και τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για να βρεθεί στα προημιτελικά. Ο σαφώς πιο έμπειρος Ποσειδώνας Γερανίου ήταν πιο ουσιαστικός και επικράτησε δίκαια με 0-3, απέναντι στη νεανική ομάδα μας, η οποία αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις στο παιχνίδι του γηπέδου Ατσιποπούλου.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ-οβίδα του Γύπαρη στο 11’. Παρά ταύτα η ομάδα μας ξεπέρασε το σοκ ισορρόπησε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Σαρινάκη στο 35’, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον ίδιο. Σε μία στιγμή αδράνειας στο 40’ ο Ποσειδώνας πέτυχε το 0-2. Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε, με την ομάδα μας να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Καζαμία (61’) για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά ο πρώην παίκτης μας Ραφαήλ Αποστολάκης με όμορφη ενέργεια και σουτ στο 74’ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Άτυχος του παιχνιδιού ο Νικήτας Τσέλακ, ο οποίος στο 60’ βρέθηκε στο έδαφος με χτύπημα στο γόνατο από μαρκάρισμα αντιπάλου, με την κατάσταση του να αξιολογείται το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού μετέβη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Φάσεις και γκολ

4’ ο Τσιλιμπάρης θα «πει» όχι σε πλάγιο τετ α τετ στον Ρ. Αποστολάκη.

10’ ο Γύπαρης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ το Ρ. Αποστολάκη, αλλά ο Τσιλιμπάρης εντυπωσιακά διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του.

11’ εκτελείται το κόρνερ, η άμυνα μας διώχνει και ο Γύπαρης με εκπληκτικό βολέ, ανοίγει το σκορ, 0-1.

19’ καλή εκτέλεση φάουλ του Κ. Παυλάκη θα μπλοκάρει ο Τριποδιανός.

32’ ο Σαρινάκης θα βρεθεί στο έδαφος εντός της μεγάλης περιοχής από άτσαλο μαρκάρισμα του Καρυλάκη, με τον κ. Καλυβιανάκη να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

35’ ο Καζαμίας με κάθετη θα βγάλει τετ α τετ τον Σαρινάκη, αλλά το πλασέ του θα διώξει σε κόρνερ με υπερένταση και δόση τύχης ο Τριποδιανός.

40’ αντεπίθεση του Ποσειδώνα, σέντρα του Ρ. Αποστολάκη, κακό διώξιμο του Καρδαρά, η μπάλα θα στρωθεί στο Ν. Αποστολάκη, ο οποίος με σουτ θα πετύχει το 0-2.

61’ ο Καζαμίας θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ αλλά θα πλασάρει ελάχιστα άουτ.

63’ σουτ του Βάρδα από τα όρια της περιοχής η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

65’ τετ α τετ ο Γαλερός διώχνει ο Τσιλιμπάρης, νέο σουτ του Ι.Κ. Σηφακάκη η μπάλα θα φύγει άουτ.

73’ με ατομική ενέργεια και σουτ ο Ρ. Αποστολάκης θα γράψει το 0-3.
82’ σουτ του Σκάρα μέσα από την περιοχή θα διώξει σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

90’+3’ καλό σουτ του Σαρινάκη η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Φραγκιαδάκης, Τζανάκη.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 11’ (Σ) Ν. Γύπαρης, 40’ (Σ) Ν. Αποστολάκης, 73’ (Σ) Ρ. Αποστολάκης.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης, Καρδαράς (62’ Καλτσουνίδης), Εμ. Παυλάκης, Λίτσι, Τσέλακ (59’ λ.τ. Στεφανάκης), Μαγαράκης, Κ. Παυλάκης, Χρ. Ασπρομάτης (46’ Σκάρας), Σαρινάκης, Καζαμίας, Εμ. Δαμανάκης.

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Χρήστος Βασιλείου): Τριποδιανός, Καρυλάκης (46’ Ι.Κ. Σηφακάκης), Κούρο, Αιμ. Κοσκινάς, Ν. Σταρράς, Βάρδας (70’ Ραούλ), Ν. Γύπαρης, Τσαπόκου (56’ Γαλερός), Ρ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Ι. Βασιλείου.

Exit mobile version