Πολύχρονος: «Να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο με την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών»

Μετά από δύο χρόνια η ομάδα μας επιστρέφει στην Α’ κατηγορία ως πρωταθλήτρια στην Β’ ΕΠΣΡ και στοχεύει να έχει μια αξιοπρόσεκτη πορεία, επιτυγχάνοντας τον τριπλό στόχο της. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο τεχνικός της Ε.Α.Π. Κώστας Πολύχρονος, η ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών ποδοσφαιριστών της, αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και επιτυγχάνοντας την παραμονή στην κατηγορία, είναι οι βασικοί άξονες που θα κινηθεί φέτος η ομάδα μας. Η πρεμιέρα της ομάδας μας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (6/10) στις 16.00 το απόγευμα στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” απέναντι στην Επισκοπή.

«Μετά από την περσινή επιτυχημένη χρονιά ξεκινάει ένας νέος κύκλος για την ομάδα μας, επιστρέφοντας στην Α’ Κατηγορία. Με πολύ όρεξη για δουλειά, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών μας, καθώς και να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, τερματίζοντας όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.
Το πρωτάθλημα για εμάς ξεκινάει με ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Επισκοπή, μια ιστορική και ποιοτική ομάδα, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική. Η συγκέντρωση μας θα πρέπει να είναι σε ιδιαιτέρως υψηλά επίπεδα, ώστε να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα.
Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους που εμπλέκονται στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο, να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με όμορφα παιχνίδια χωρίς βία».

Exit mobile version