Επιστροφή στην δράση σήμερα… μετά από τρεις εβδομάδες για την Ε.Α.Π. στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ρεθύμνου, στην πρεμιέρα της Β’ Φάσης, από όπου και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε η ομάδα μας θα κληθεί να ξεκινήσει την διαδικασία των πλέι οφ φιλοξενώντας σήμερα στις 16.00 την Ασή Γωνιά στο ντέρμπι της πρεμιέρας. Η πρωτοπόρος Ασή Γωνιά είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει η ομάδα μας και θέλει να το κάνει σήμερα πιάνοντας την στην κορυφή της βαθμολογίας, μιας και τους δύο συλλόγους χωρίζουν μόλις 3 βαθμοί. Στο σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας μας, Κώστας Πολύχρονος δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές μας, τον τραυματία Δ.Ε. Μανωλακάκη (ενοχλήσεις στο γόνατο) και τον Αντώνη Λαδιανό που απουσιάζει εκτός Κρήτης. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιώργου Σκαλιδάκη. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή μας, ώστε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Μιχάλης Ταμπουρατζής, με βοηθούς τους κ.κ. Νίκο Σαρή, Ματθαίο Βαρβαντάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Δημήτρη Χριστοδουλάκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)

ΟΜΑΔΑ Β. Ν-Ι-Η ΓΚΟΛ
1. ΑΟΑσή Γωνιάς 25 8-1-1 36 – 14
2. ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ 22 7-1-2 44 – 19
3. Φλόγα Ρουστίκων 21 7-0-3 39 – 18
4. ΑΟ Γεράκια Γερανίου 12 4-0-6 20 – 23
Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο (4/5, 12.00) στην Αλφά η Κ14 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΧάρηκαν το παιχνίδι οι παίκτες της Κ14 της Ακαδημίας μας