Πανέτοιμη η Ε.Α.Π. για το ντέρμπι με Ολυμπιακό Ρ. στα Μισίρια

Πανέτοιμη για ένα ακόμη ντέρμπι η ομάδα μας δοκιμάζεται σήμερα (19.00) στο γήπεδο Μισιρίων φιλοξενούμενη του Ολυμπιακού Ρεθύμνου, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ Κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η αναμέτρηση είναι αρκετά σημαντική αφού θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωτοπόρος Ε.Α.Π. και ο 2ος της βαθμολογίας Ολυμπιακός Ρεθύμνου, τους οποίους χωρίζουν 4 βαθμοί. Η ομάδα μας στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στην Β’ ΕΠΣΡ. Για ένα ακόμη παιχνίδι όμως, ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα αφού δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Μανωλακάκης, Σαμιώτης, Τσέλακ, Σταυριδάκης και Α. Κωστόπουλος. Αντιθέτως, στην διάθεση του και πάλι βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, Στέφανος Καλυβιανάκης.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης, με βοηθούς τους Γιώργο Δασκαλομαρκάκη, Γιώργο Βλαχάκη, 4ο διαιτητή τον Ματθαίο Βαρβαντάκη και παρατηρητή διαιτησίας τον Μιχάλη Βοσκάκη.

Exit mobile version